Ta teden se trdno primite žepov in ne odpirajte denarnice, če to ne bo nujno potrebno. Z vseh strani vas čakajo nekakšni izdatki, ki pa niti ne bodo potrebni. Lahko vas premami nekaj novega za kar boste kmalu ugotovili, da ne potrebujete. Na delovnem mestu pričakujte nekoliko skrhane odnose, ki pa se bodo kmalu popravili. Vezani imate na pomolu težavico, ki se lahko imenuje “tretja oseba”. Nekdo si vztrajno želi v vaš objem, čeprav dobro ve, da ste vezani.

Ta teden boste potrebovali nadvse trezno glavo in zdrav razum. Ne odločajte se na podlagi pomanjkljivih informacij. Sedite za mizo ali pa naročite kavo in pomislite, kaj vse bi lahko šlo narobe, če se boste napačno odločili. Na finančnem področju se vam obeta kratka stagnacija, zato pazite in ne trošite preveč. Naj vas ne preseneti kakšen prehlad saj boste precej dovzetni zanj. Uprite se mu na doma znane načine in poskrbite za dovolj hidracije telesa.

Zanimiv teden na poslovnem področju. Vsekakor boste imeli priložnost pokazati vse svoje znanje in sposobnosti, ob tem pa tudi dobro zaslužiti. Že nekaj časa lovite kakšen dodaten dohodek in končno se vam bo nasmehnila. Vaše srce je polno ljubezni. Razdajate se za vse in pričakujete, da se bodo tudi drugi za vas. Žal ni vedno tako a, če boste le dovolj zbrano prisluhnili in brali signale iz okolice, boste vedeli kam obrniti svoja čustva.

V poslovnem delu vašega življenja trenutno vse teče kot dobro naoljen stroj, imate pa nekaj težav, ko beseda nanese na finance. Žal ste nekoliko preveč zapravljivi v določenih primerih in, kadar ne prejmete na račun tega kakega povračila, ste tudi razočarani. Ločujte zapravljanje za užitek in zapravljanje za poslovne zadeve. Bodite bolj zmerni pri razvadah in glejte na to kaj dajete vase.

Bodite nadvse pozorni na znake izgorelosti, ki se vam lahko ob tem tempu še prekmalu razkrijejo. Ne dovolite si, da vas želja do nečesa na osebnem področju zavede v tej smeri, da boste pretiravali pri delu. Imate zelo lep partnerski odnos in glede tega ta teden ne bo nobenih skrbi. Pričakujte lepe intimne trenutke, a bodite tudi sami kdaj pobudnik namesto tega, da čakate.

V vas se je naselil občutek, da imate počasi vsega dovolj. Morda zaradi zadnjih dogodkov v službi ali pa zaradi naveličanosti. Še posebej bi znala biti težava za tiste, ki delate v proizvodnji ali v pisarni. Občasno je enostavno potrebno vzeti odmor (kratek ali daljši), se posvetiti sebi in družini ter dovoliti, da stvari splavajo na površje. Ko je človek psihično in fizično izčrpan je nadvse dovzeten za kakšne zdravstvene težave. Vitamini, minerali, sadje, … počitek.

Še posebej bodite previdni, če bodo od vas zahtevali kakršenkoli finančni ali drug vložek. Zatecite se po nasvete k družini ali prijateljem in zares dobro premislite, ali si želite v to zgodbo. Nekoč ste se že opekli s podobno zadevo in kot radi rečemo “Osel gre le enkrat na led”. Kaj reči drugega kot, super! Zadržite ta nivo energije in zanosa skozi cel teden. Če se ne boste mogli upreti, zahtevajte garancijo in dajte vsekakor vse skupaj na papir.

Za vami je kar nekaj težavnih dni na delovnem področju in končno je napočil čas, da razčistite zaostale obveznosti in popravite morebitne napake. K sreči ni bilo povzročene večje škode, le precej več časa boste morali vložiti zaradi reševanja. Ne bojte se nekoliko več dela, saj bodo rezultati takoj popravili vaše vzdušje. Sprejmite pomoč, saj boste sami težko kos vsem nalogam ta teden.

Čudovit teden za vaše ideje, ki bi v prihodnosti lahko prinesle lepe rezultate. Pred časom ste prejeli nasvet starejše osebe moškega spola. Zdaj je čas, da ga upoštevate. Modrost vam bo pomagala do uspeha in šele takrat se boste zavedli tega kako zelo odprti moramo biti ljudje, da začutimo in slišimo signale, ki nam sporočajo kam se obrniti in kako odreagirati v naše dobro. Pri takšnem tempu je težko pričakovati, da bi se počutili kot Hulk. Kak dan si dovolite biti sami zase dovolj.

Obeta se vam precej dela, a ne nujno v službi oziroma na običajnem delovnem mestu. Morda vas bo nekdo prosil za pomoč in boste težko odklonili. Bodite previdni, če boste počeli kaj fizično napornejšega. Ta teden ne bo naklonjen vašim financam, zato nekoliko zategnite pas in skušajte razporediti stroške po pomembnosti.

Ne glede na to, ali gre za zadevo, ki ste jo pripravljali že dlje časa, ali pa neko ponudbo, ki se bo prikazala iznenada, zgrabite z obema rokama. Imate izjemen potencial, da vam uspe v popolnosti izpeljati načrt za dosego želenega rezultata. Prav je, da se človeku občasno ponudi tudi takšna priložnost, saj je sicer vsakodnevno garanje brez uspeha precej duha moreče. Naporno bo za vaše telo, sicer pa v mejah normale. Poskrbite za dovolj vode in vsekakor ne pozabite na spanec.

Pripravili ste si teren in bila bi škoda, če ne bi izkoristili priložnosti, ki se vam bo ponudila. Morda ne bo tako zelo očitno, kot ste pričakovali, a vaš tedenski horoskop kaže, da vseeno dovolj. Ne jemljite nasvetov od oseb, ki še sebi ne znajo svetovati. Imate dovolj znanja in izkušenj, da boste znali zadevo izpeljati tako kot je treba.