V začetku tedna se boste počutili preobčutljive, da bi kar koli na novo začeli. Bistvenega pomena je, da poslušate notranji glas svoje intuicije in se ne naprezate. Četrtek in sreda vam prinašata materialne dobitke, a ti bodo le osnovni, da boste lahko pokrili račune, vsekakor bo pa to dodatni denar, ki vam bo še kako prav prišel. Bližje, kot bo vikend, bolj boste čutili potrebo, da se ponovno povežete s svojo notranjo ljubeznijo, kar bo odsevalo energijo tudi v vaše odnose. Kot karta, ki opisuje tekoči teden, vas nagovarja, da delujte v smeri svojih sanj in naredite odločili korak, ko boste pripravljeni.

Tema vašega tekočega tedna je „uspeh“. Z dolgotrajnim in vzajemnim trudom, boste uspevali na področjih, kjer si ne bi drznili niti sanjati o tem! Zanos, pozitivna energija in notranji vpogled vam bodo prinesli uspeh. Vsekakor delajte na obilju in ne razmišljajte več o pomanjkanju. Pred vam je proti koncu tedna tudi karta novega začetka na čustvenem področju. Če ste se s svojim partnerjem/partnerko odtujila, se bo sedaj ponovno vzpostavil pristen stik. To obdobje samote sta oba potrebovala, zdaj prihajajo lepši časi in vi boste izpolnjeni.

Prvi dnevi v tem tednu vam niso ravno najbolj naklonjeni in zato boste morali spremeniti smer perspektive, kako gledate na stvari in ugotovili boste, da še zdaleč ni vse tako črno, kot se zdi. Kot znamenje Dvojčkov, vam vlada dvojnost in prav je, da se usmerite v konstruktivno smer in ne poskušate narediti preveč stvari naenkrat. V sredini tedna vas čaka pomlajenje in pa tudi uspehi na čustvenem področju. Morda ste spoznali simpatijo ali pa je nova oseba vstopila v vaše življenje. Konec tedna se boste počutili polni energije in zagnanosti in tudi želi boste uspeh in ugled pri drugih.

Ne bežite pred stresom in strahovi ter raje ukrepajte! Če boste venomer vztrajali v preživetih okoliščinah in odnosih, se ne bo nič premaknilo v vašem življenju. Morda pa drugi pritiskajo na vas? Vzpostavite zdrave meje. A vseeno se v kartah nakazuje, da boste našli notranji mir in predvsem občutek varnosti, kar tako vneto iščete. Ne želite se za zdaj nedosegljivimi cilji in raje pojdite po vaši poti korak za korakom. Ta teden vam je predvsem naklonjen na materialnem področju, saj se pri vas nakazuje karta najvišje blaginje. Na bolj vsakdanji ravni so to lahko povišica, napredovanje ali celo dediščina. Tvegajte in si drznite!

Karta, ki v globljem pomenu opisuje vaš teden, je karta samozavesti in vodstvenih sposobnosti. Te lastnosti potrebujete in veliko truda za trajni uspeh. Čas je, da že zdaj gradite na svoji prihodnosti. V začetku tedna se boste počutili sproščeno, predvsem pa poslušajte svojo nežno dušo, ne prenašajte bremen s sabo in osvobodite svojo nedolžno dušo. V času sredine tedna boste čutili notranji nemir, ampak ne zaradi tega, ker bi storili kaj narobe, ampak ker se v igri lahko pojavi nov dejavnik, ki vas zna zmesti. Konec tedna se izogibajte konfliktom in ne izrekajte grobih besed drugim!

Pred vami so časi pomlajenja, uspeha in brezpogojne sreče! Zdaj je čas, da vzamete, kar vam pripada in se odprtih rok podate na svojo pot. Na ljubezenskem področju se vam obeta izboljšanje spolnosti, in morda celo nosečnost ali pa razmišljate o tem in že načrtujete to. Drugo sporočilo kart je, da bodite optimistični in samozavestni, saj v tem tednu lahko dosežete vse, kar ste si zadali! A vse je spet odvisno od vas samih. Izziv, s katerim se boste soočali ta teden, je vsekakor vaš način razmišljanja. Odstranite blokade in pustite preteklost za sabo.

Ta teden dajte poudarek svoji družini in vrednote, povezane z njo. Tako se lahko marsikaj naučite pomembnega, saj znotraj družine se pojavljajo največje lekcije, ki jih moramo premostiti. A ne obremenjujte se s prihodnostjo – uživajte sedanji trenutek. V začetku tedna boste zelo priljubljeni v svoji družbi in za sleherni trud, boste tudi dobili nagrado. Sredina tedna vam prinaša potrebo po pogledu z višje perspektive, da rešite, kar vas muči. Ne razmišljajte in ne analizirajte sami pri sebi preveč. Konec tedna vam prinaša sprostitev in izboljšanje na samem življenjskem področju. Ustvarjalnost vam bo v veliko pomoč.

Pred vami je čudovit teden! Uspevali boste prav na vseh področjih, še posebej na materialnem. A zato boste potrebovali tudi nasvet izkušenih in modrih oseb v vaši bližini. Resnična blaginja, ki se vam vsekakor približuje, se lahko kaže tudi na drugačen način – kot dodaten čas in občutek varnosti ter notranjega miru. V tem tednu, sploh v zadnjih dneh, je bistvenega pomena tudi komunikacija, vaša pripravljenost narediti nekaj zase in pozitivno razmišljanje. Le tako boste manifestirali kar je najboljše za vas in z poslušanjem notranjega glasu, se bodo ovire reševale sproti.

Žalost, skrbi in utrujenost od bojev in izgub se končno umikajo z vašega življenja. Odprite se in dajte možnost novim ljudem okoli sebe. Teden bo na vas pustil pečat najbolj na ljubezenskem področju. Nedolžnost, čisti nameni vam bodo pomagali, da se boste vzpeli po stopničkah uspeha in vam olajšali marsikatero odločitev. Konec tedna boste čutili močno potrebo po romantiki in ni vam treba biti v zvezi, da romantiko prikličete – prižgite svečke, svoj dom okrasite s cvetjem ali si privoščite sproščujočo kopel ali masažo. V globljem smislu je to teden odločitev in tega nikamor ne priganjajte.

Življenje vam očitno ne gre po načrtih in od vas je odvisno, ali ga boste jemali kot borbo ali priložnost za rast. Izbira druge možnosti vam bo gotovo prinesla velik napredek. Ne ozirajte se na to, kaj pravijo drugi in raje postanite sami sebi vzor, da boste (če že to potrjuje vašo samozavest), dokazali drugim, da zmorete. Pred vami se v zadnjih dnevih tedna kaže karta zveze in sorodnih duš. Tisti, ki ste pa trenutno v življenju usmerjeni bolj na materialne stvari, se pa zaenkrat osredotočite samo na eno nujno stvar, ki jo morate najprej postoriti. Zatem se bodo stvari reševale same od sebe.

Teden vam je sicer najbolj naklonjen na osebnostnem in materialnem področju, a pazite, da to ne postane vaš „ritual“, vaša odvisnost. Poravnajte svoje dolgove, če pa imate finančne težave, boste pa najverjetneje morali zaprositi za posojilo. V sredini tedna se nikamor ne priganjajte, saj te med drugim na osebnostnem nivoju tudi v fazi preobrazbe. Poslušajte svoj navdih in pustite skrbi za sabo – zelo pomembno je, da se sprostite, tako si boste napolnili baterije in se z dobro voljo soočali z izzivi.

Po izgubljenih priložnostih, bo za vas tokrat nastopila nova in boljša! Čas je, da se zavedate, da vsega v življenju pač ni moč zadržati ali obdržati. Na kariernem področju vas čakajo dobitki, predvsem pa odkritem poslanstva, po katerem hrepenite. Zdaj stvari delujejo najbolj v to smer. Konec tedna vam prinaša uspeh še po dodatnih naporih. Ker ste Ribe vseeno občutljive, ni to izgovor, da se naprezate. Raje se prepustite toku življenja in veliko bolj srečni boste.

Spisal: