Ovni in ovnice se boste v tem tednu znašli v nezadovoljstvu in preganjanju dolgega časa, ki je še kako značilno za vaše znamenje. Na začetku tedna ne boste našli nikakor skupnega jezika z drugimi in morda se bo prepirom težko izogniti. Sredina tedna prinaša hrepenenje po nečem, kar je še trenutno oddaljeno od vas in prisotni bodo tudi neugodni trenutki na čustvenem področju. Vseeno dvignite glavo in samozavestno dalje, kajti težave so tu, da se nečesa naučimo.

Narediti boste morali prvi korak k svojim sanjam – ali vsaj načrtovanju le – teh. Nič se ne bo zgodilo samo od sebe. V tem tednu se vam bo sredi tedna zagotovo povrnila moč, da se boste lahko soočili s težavami, ki prihajajo  konec tedna Tudi za vas je skozi celoten teden bistvenega pomena samozavesten pristop. Nikar ne vztrajajte pri svojem, če vidite, da vam drugi želijo ponuditi roko.

To bo za vas tako srečen teden, kot že dolgo ne! Na vidiku so sami pozitivni aspekti in za vas se kaže uspeh, do katerega vas bo pripeljala usoda, če le ne boste nad njo tarnali in v primeru težav jemali vsega preveč osebno. V drugi polovici tedna boste dobili jasno vizijo in pozitivne spremembe lahko nastopijo na finančnem in denarnem področju. Širite svojo perspektivo in svoje znanje.

Osredotočite se v tem tednu na finance, kariero in predvsem na svoje zdravje. Zaradi obilice dela se lahko že na začetku tedna pojavijo prvi znaki utrujenosti, nezmožnosti jasnega razmišljanja ali prvi znaki, da ste morda “pregoreli”. To lahko rešite tako, da si privoščite počitek, ki je nujno potreben. Sredina tedna vam je zelo naklonjena na finančnem področju, kjer znate prejeti večji znesek, a naj vas to ne zasužnji. Konec tedna bi bilo dobro to bogastvo pravično razdeliti.

Na začetku tedna zna nastopiti napeta komunikacija pri osebnih – bližnjih odnosih. Takrat je prav, da situacijo vzamete v svoje roke in v svoje dobro in dobro drugih preusmerite na pozitivno plat. Sredi tedna boste uživali v domačem, družinskem okolju, kjer se boste še bolj povezali s svojimi bližnjimi in velika možnost obstaja za pustolovščino v celotni drugi polovici tedna, ki je lahko v obliki potovanja ali dopusta.

Ta teden vam je najbolj naklonjen na ljubezenskem področju, še posebej za časa vikenda. Na začetku tedna boste čutili nemir, da se morda poženete na nova področja in čeprav se je pametno zabavati, je pomembno, da v času sredine tedna tudi sprejmete odgovornost. Če rešujete spore na sodišču so vam karte zelo naklonjene za pozitiven izid.  Konec tedna pa bo ljubezen v zraku, ko boste s svojim dragim/drago preživljali nepozabne, romantične trenutke in se ponovno povezali.

V tem tednu, še posebej na začetku tedna je pomembno, da razmislite, kakšen je vaš odnos z moškimi figurami v vašem življenju. Kajti moška energija je energija prejemanja in prav to je lahko neuravnoteženo v vašem življenju. Na sredini tedna vam je uspeh zagotovljen, kajti znašli se boste ob pravem času na pravem mestu s svojimi načrti. Na področju financ pa boste morali biti varčni . Konec tedna bo zelo pester z dogajanjem okoli vas.

Nadaljujte s svojimi načrti, kajti sreča se vam bo kmalu nasmehnila – lahko je v obliki nove ideje ali osebe, ki vam bo pri vaših načrtih ustrezno pomagala. V drugi polovici tedna boste še posebej srečni v ljubezni, saj boste utrdili že obstoječo zvezo, samskim pa se obetajo nova poznanstva. Za ženske predstavnice znamenja Škorpijon prihaja tudi čas načrtovanja ali razmisleka o materinstvu.

Kaj vas žene – ljubezen ali ego? V tem tednu je bistvenega pomena, da si postavite to vprašanje, kajti to je temelj za vaš nadaljnji uspeh. V prvi polovici tedna boste morali poravnati dolgove, ali pa bodo dolgovi povrnjeni vam. Pomembno pa je, da ste pripravljeni pomagati in ne pozabite na solidarnost. V drugi polovici tedna boste ocenjevali svoj napredek in razmišljali o svojih dosedanjih dosežkih, uspeh pa ni počivanje na lovorika.

Poiščite ravnovesje v začetku tedna, kajti zadnje čase ste preveč tradicionalni in dlakocepski. Namenite svoj čas v prvi polovici tedna tistemu, kar vas resnično veseli in pozabite na to, četudi se kaj manj prijetnega zdaj odvija za vas. V drugi polovici tedna boste v obdobju kreairanja in načrtovanja vaše prihodnosti in odločitev bo verjetno težko sprejeti. Za vas se vsekakor v tem tednu odpirajo nove življenjske poti in priložnosti.

Ta teden morate skozi vse dni stremeti k resnici, saj edino to bo odrešilno za vas. Čas je, da se postavite zase in rešite mučnih, zapletenih in nezdravih odnosov ali pa si vsaj priznate resnico o tem. Poslušajte tudi svoj notranji občutek, kadar želite udejanjiti svoje ideje, kajti to je “vodnik” do vaših najboljših rezultatov. Delujte brez misli na povračilo. Konec tedna boste občutili veliko moč v sebi, a nikar je ne izrabljajte.

Teden z odličnimi energijami je pred vami! Pripravite svoje želje, kajti še posebej na ljubezenskem področju se znajo uresničiti, če boste to dopuščali, a obvezno glejte tudi na pretekle izkušnje, kjer so bile napake, da se vam to ne ponovi. Pričakujete lahko tudi uspeh na finančnem področju, v svoji karieri, na področju zdravja pa bodite pozorni na hrbtenico, kar je lahko tudi prispodoba pokončne drže – za samozavest.