Vaš TEDENSKI HOROSKOP od 18. do 24. marca 2019

Močne energije neustavljive delavnosti vas bodo gnale, da boste prehitevali sami sebe. Pri skupinskem delu se brzdajte v dokazovanju in dajte priložnost še komu, ki ima znanje, je pa manj agresiven. S svojo očarljivostjo boste v drugi polovici tedna na osvajalskem pohodu. Z lahkoto se boste zapletli v intimno zvezo.

V tem tednu se boste več posvečali domu in družini. Družinskim članom boste podarili veliko svoje energije in se zanje razdajali. V zameno ne pričakujte ničesar, da ne boste razočarani, kajti v enaki meri pozornosti ne boste deležni. Na delovnem mestu opustite pretirano zaskrbljenost, lažje boste napredovali in več zaslužili.

V tem tednu počnite vse tisto, kar ste načrtovali. Če česa ne zaključite v dogovorjenem času, ni nič narobe, vse se zgodi z razlogom. Aspekt dejavnosti, odličnih finančnih obetov bo vse do konca tedna še kako prisoten. Merkur bo poskrbel za veselo razpoloženje, povezovanje in druženje. Vsega bo v izobilju proti koncu tedna.

Kazanje svojih klešč v tem tednu ne obrodi nobenih sadov. Miselne sposobnosti izkoristite pri spopadanju s poslovnimi izzivi. Nežna izmenjava besed in dotikov z nekom, ki buri duhove, vas spravi v posebno stanje. Izstopite iz preverjenih okvirjev in iz varnega okolja, presenetite s stilsko preobrazbo in družabnostjo.

Sončev temperament vam ne bo dovoljeval ležernosti. Drznost in ustvarjalnost bosta vodili k novim zmagam. Predstavite dobro izdelani poslovni načrt in izbranega poslovnega partnerja. Nič vam ne more preprečiti podpisa pogodbe v drugi polovici tedna. Na poslovni večerji pokažite svoje strasti do kulinarike z zapeljivimi kretnjami.

S svojo marljivostjo in redoljubnostjo se boste lotili prenove v stanovanju in posodobili opremo. V prostore in življenje povabite še več ustvarjalne energije in svežega duha. Ste že opazili poglede osebe nasprotnega spola s prefinjenim okusom? Oba bosta zardevala kot prvošolčka, pa tudi oba čutila toplino okrog srca.

Ni potrebno čakati na pravo pomladansko zaljubljenost, ker je že tu. S svojo privlačnostjo in energijo pritegnete pozornost povsod, kjer se pojavite. Svoje navdušenje nad delom boste izražali nezadržano in s tem odprli novo temo pogovorov. Očarani nad prijatelji in prireditvijo boste deležni strastnega objema zaljubljene osebe.

V tem tednu vam bo projekt po izboljšanju finančnega stanja izvrstno uspel. Zavedate se, da se samo po sebi ne zgodi nič, zato ura ne bo pomembna, važen bo izkupiček. Proti koncu tedna pa se sprostite v družbi prijetnih ljudi, podobno mislečih, s katerimi boste delili svoje bogate medijske izkušnje. Še posebej se boste posvetili eni osebi.

Življenje nad svojimi zmožnostmi je že vaša stalnica, tokrat pa vas bo na kratko pahnila v razdražljivost. Zaskrbljenost bo naraščala z vprašanji, ali si tokrat niste privoščili veliko preveč. Slaba vest popusti v trenutku, ko najdete opravičilo za svoje početje in način, kako priti na zeleno vejo. Ogledalce na steni povej o lepoti tej.

Samozavestno boste stopili v družbo, ki ji pripadate. Privlači vas nekdo, ki pa je navajen, da vam ukazuje. S pravilno komunikacijo korektno rešita tudi to težavo, ker je všečnost obojestranska. Pri podpisu pogodbe v uradni ustanovi preberite droben tisk, ki vam kasneje lahko dvigne pritisk. Skrbno preučite vse obveznosti.

Spogledovanje bo pozitivno vplivalo na vaš ego, zlasti pri tistih, ki ste pred kratkim izstopili iz nekvalitetne zveze. Ne imejte slabe vesti, le prepustite se užitkom. Za večjo finančno stabilnost bodo tokrat poskrbele zvezde, poglejte že pozabljeno hitro srečko, če morda ni dobitna. Daljši sprehod z roko v roki obudi spomine.

Ves čas boste izpostavljeni, tu in tam vam bo zato neprijetno. Ljubezen še ne prinaša miru, zanjo se je treba na vso moč truditi. Preverite, kaj bi lahko šlo narobe, šele potem ukrepajte. Če pustite stvari nedorečene, ne boste nikoli vedeli, kaj zamujate. Na službeno pot povabite komunikativno osebo, ki ima obilo znanja in drznosti.