“Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2018”

Izšla je nova knjižica s koledarjem prireditev, v kateri je predstavljenih preko 300 dogodkov, ki se bodo v letošnjem letu odvijali v občinah Kamnik, Litija, Lukovica, Mengeš, Moravče in Šmartno pri Litiji.

Gre za plesne in glasbene prireditve, športne dogodke, festivale, sejme, razstave, gledališka ustvarjanja in folklorne prireditve. Pri zbiranju podatkov je sodelovalo kar 100 društev, javnih zavodov, športnih klubov in drugih organizacij.

Nov koledarček je Razvojni center Srca Slovenije prvič predstavil na sejmu Natour Alpe Adria 2018, ki je potekal od 31. januarja do 3. februarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Srce Slovenije se je predstavilo v okviru RDO Osrednja Slovenija v sodelovanju s Turizmom Ljubljana.

Knjižica “Utrip prireditev v Srcu Slovenije 2018” je brezplačno na voljo na Razvojnem centru Srca Slovenije (Jerebova 14, Litija), pa tudi pri turističnih ponudnikih na območju. Elektronsko verzijo si lahko ogledate tukaj: http://www.razvoj.si/UserFiles/File/2018/Utrip_prireditev_2018_web.pdf