(21.3. – 20.4.)

Tema vašega tekočega tedna so materialnost, čutni užitki in razkošje v vseh pogledih. Prisotnost Venere bo poskrbela, da boste ob vseh svojih pridobitvah še kako uživali. Mnogi izmed vas pa boste začeli nov projekt, za katerega je že od samega začetka pomembno, da ga negujete z ljubeznijo, saj bo tako obrodil bogate sadove. Za nekatere pripadnice ženskega spola, je pa to teden, v katerem lahko pride do dejanskega spočetja ali pa zgolj razmišljanje o naraščaju. Na kariernem področju se vam bo vse odvijalo po pričakovanjih. Resnično lahko pričakujete, da vam vse uspe.

(21.4. – 20.5.)

Napeto ozračje, ki bo v obdobju tega tedna vladala bikom, bo skorajda nemogoče izničiti. A to vseeno ni izgovor, da bi se postavili v mučeniško vlogo. Dobro veste, katerih stvari ne počnete prav in dobro bi bilo, da nekaj na tem spremenite za boljše rezultate v prihodnosti. Spet drugi se pa soočate z težko odločitvijo in prav je sicer, da naredite korak v smeri svojih sanj, a vseeno si ne naložite preveč, kar ne bi mogli izpolniti. Razočaranja, ki se lahko pojavijo v koncu tedna so lahko posledica nepremišljenega ravnanja, zlasti na čustvenem področju.

(21.5. – 21.6.)

Ideje, ki jih imate je vredno realizirati. Veliko ste že postorili, sedaj vas čakajo le ključni trenutki. To je za vas teden novih priložnosti in novih začetkov, predvsem pa obratov na bolje. A le od vas je odvisno, v katero smer se boste podali. V sredini tedna karte nakazujejo, da boste polni notranjega zagona, predvsem pa boste imeli dobro presojo glede službenih stvari. Bolje se je v tem primeru prizemljiti in odločati na podlagi razuma, kajti to vam bo prineslo največ uspeha. Za konec tedna se boste pa posvečali svojim hobijem in stvarem, ki jih radi počnete z vsem srcem.

(22.6. – 22.7.)

Prisotnost lune v tem tednu vam bo prineslo veliko zmede, a le če se boste pustili zapeljati iluzijam in svojim strahovom, ki jih gojite zaman. Že sam začetek tedna je obetaven in optimističen in v tem tednu boste želi blagoslove in na čustvenem ter finančnem področju. Stvari, ki se vam bodo odvijale na čustvenem področju, bodo imele večjo trajnost in velik vpliv na vas, medtem, ko finančno področje boste našli stabilnost in umetniki morda navdih za vnaprej.

(23.7. – 22.8.)

Tema vašega tekočega tedna je „sprememba“. Edina stalnica v življenju je sprememba in tudi vi vsekakor niste izjema. Verjetno gojite napačen pristop do sprememb, ki se vam dogajajo in se zato najverjetneje obrnejo vedno drugim v prid in ne vam. S tem, ko boste to ozavestili in prenehali z merjenjem moči za prevlado ste že veliko postorili. Izogibajte se konfliktom, če pa čutite napetost in pomanjkanje ter strah, ga ne hranite več z prej naštetimi stvarmi.

(23.8. – 22.9.)

Prva polovica tedna bo namenjena ustvarjanju redu in stabilnosti v vašem življenju. Poiščite navdih v avtoriteti ali osebi, ki jo kako drugače cenite in spoštujete. Prosite jo za nasvet in tudi, če bo kdo prav vas prosil za nasvet, ne bodite skopi. V drugi polovici tedna vas bo vse do konca spremljala sreča na vsakem koraku. Prihajajo boljši časi in vi boste prekipevali od energije. Manj energičnim ta karta svetuje, da razmišljajte pozitivno in si ne mečite polena pod noge in ne poskušajte sterilizirati sleherne stvari.

(23.9. – 22.10.)

Pred vami je precej čustven teden. Prav gotovo se boste srečali z veliko srečo na čustvenem področju, sami pa boste ravno tako izražali čustva vašega resničnega jaza. Teden je primeren za spremembe na bolje in, če veste, kaj bi lahko storili, ne oklevajte – sedaj je pravi trenutek. Proti koncu tedna, se na vidiku za vas Tehtnice obeta morda višja raven zaobljube v ljubezni, vsekakor pa morate vsi uravnovesiti energijo dajanja in prejemanja. Pomnite, več, ko bo ste prejeli, več boste lahko tudi dajali.

(23.10. – 21.11.)

Prisotnost planeta sreče in veselja Jupitra v začetku za vas predstavlja srečni preboj. Dobro ste se naučili vseh lekcij, obdelali potrebne življenjske preizkuse in sedaj vas čaka sreča. Če pa čutite ravno nasprotno, pa vas karte želijo opomniti, da ne pripisujte prevelikega pomena malenkostim vsakdana, saj tako lahko spregledate pomembno priložnost. A pomembna priložnost kot sama, je že sam naraven dar življenja. Spet nekateri pa boste dosegli veliko zadovoljstvo na področjih, ki vas najbolj bremenijo.

(22.11. – 20.12.)

Ustvarjalnost, potrpežljivost in vztrajnost so lastnosti, na katere se morate osredotočiti v tem tednu. Mnogi izmed vas se borite s krizami in notranjim konfliktom, a nič ne boste izboljšali, če boste razmišljali zgolj pesimistično. Ravno pravšnja mera realizma in pozitive, bo služila kot luč v temi in izkoreninila temo obupa. Spet boste na pravi poti in večina izmed vas strelcev, bo v tem tednu našla večji smisel življenja in predvsem notranji mir. Ne vztrajajte v situacijah, ki nimajo smisla.

(21.12. – 19.1.)

V tem tednu boste zagotovo proti koncu tedna naredili večji napredek. A pred tem se soočite z faktorji, ki ne delujejo, s svojimi strahovi, predvsem pa odprite oči in uglejte resnico, ne glede na to, kako težka je. Prej, ko se boste premaknili z mrtve točke, naredili odločilen korak, prevzeli nadzor in zaupali v svoje vodstvene sposobnosti, tem prej boste na svojem cilju. Morda se sliši težko, a v resnici sploh ni. Vse, kar potrebujete je zdrav razum in kanček poguma.

(20.1. – 18.2.)

Ocenjevali boste svoj vloženi trud, a nikar se ne primerjajte z drugimi. Ostanite zvesti samim sebi in svojim nalogam ter poslanstvu. Če želite ohraniti zakon, je ta karta zelo vzpodbudna za vas, saj se vam obetajo lepša obdobja. Za naše mlajše predstavnike – študente, se pa kaže uspešen začetek šolanja in veliko motivacije ter energije za nadaljnje cilje, pri katerih boste želi nesporne uspehe.

(19.2. – 20.3.)

Ne obremenjujte se s tem, kaj si mislijo drugi. Vaši tekmeci niso močnejši od vas – to je samo vaše zakoreninjeno prepričanje. Ta teden se vam obeta možnost novega začetka in nikar ne vztrajajte v nezdravih odnosih katere koli narave. Ta teden vas bo pokonci držala vaša služba, dobre besede sodelavcev in medsebojno sodelovanje. Teden ni primeren za družinske spremembe. Rajši počakajte. Venera v Vodnarju bo poskrbela, da boste uspeli uskladiti srce z razumom in tako vzpostavili ravnovesje, ki je pogoj za nadaljnje uspešno delo na vseh področjih.

“Horoskopal”: