Tedenski horoskop – 30. 10. – 6. 11. 2017

 21. 3. – 20. 4.
Takoj v ponedeljek zjutraj bo Sonce prestopilo v znamenje Škorpijona, kar boste občutili predvsem v razmerjih do drugih. Če ste samski, boste v tem obdobju dobili več oboževalcev ali oboževalk kot navadno. V tem obdobju je vladar vašega znamenja Mars v senzibilni tehtnici, zato boste osvajali nežno in romantično ter ohranili energično plat svojega značaja. Vse skupaj bo delovalo uspešno. V sredini tedna boste svojo energijo usmeili v delo. Rastoča Luna bo potovala po resnobnem Kozorogu in vaše ambicije bodo rastle. V službi boste dobili nove priložnosti, ki jih ne smete zamuditi, ker vam bodo prinesle tako pričakovano finančno zadoščenje. Konec tedna boste bolj sproščeno uživali, saj bo Luna potovala preko Vodnarja, čas bo idealen za kakšen zapoznel jesenski piknik.
Sonce bo v ponedeljek začelo svojo enomesečno pot po znamenju vam nasprotnega Škorpijona. Malo več občutka za druge bo pomagalo k boljši in intenzivnejši povezanosti z partnerjem. Vpliv vladarice vašega znamenja Venere, ki potuje preko romantične Tehtnice bo blažil ostrino škorpijonovske teme. V sredini tedna, ki bo pod vplivom kozorogove lune, bo še posebej občutno. Ljubljena oseba bo uživala v pogljobljenem pogovoru z vami in ljubezenski sestanek bo prerasel okvire, ki jih boste postavili v začetku. Konec tedna bo luna prehajala prijateljskega vodnarja, končno za vas prihaja tako zaželena sprostitev. Kar težko se boste ločili od svojih sodelavcev in verjetno boste v sproščenem okolju svojega doma gostili svoje sodelavce, s katerimi boste skupaj  pripravljali strategijo, kako uspešneje speljati nek službeni projekt

 21. 5. – 21. 6

Malo mračno vzdušje pozne jeseni ni vaš priljubljen čas in tudi mrzle sape se ne priležejo toplini vaše duše, zato se boste malo umikali v prijateljsko družbo. V začetku tedna, ko bo luna prehajala družabnega strelca, boste še nekako uspeli obdržati dobro voljo. Že v sredo, kmalu po polnoči, bo Luna prešla v resnega Kozoroga in začutili boste povečano odgovornost, a tudi napetost, če določenih zadev ne boste uspeli rešiti tako, kot ste si zamislili. V ljubezenskih sporih bodite previdni, zato razpravljajte brez ostrine v glasu. Venera in Mars v znemenju Tehtnice vas bosta podpirala in vam podarila lahkotnost in ponovno lahko zmagate. Konec tedna bo bolj vesel, luna v znamenju prijetnega Vodnarja bo okrepila vašo samozavest in vam prinesla kak prijeten trenutek v dvoje.
Teden, ki je pred vami, vas bo razveselil z možnostjo pozitivnih rešitev nekih težav. Sonce in Merkur bodo vpivali na vaše razpoloženje, ki bo bolj optimistično. Samski boste v tem obdobju našli pot do osebe, ki je že predčasom pritegnila bvašo pozornost, a je bilo do sedaj vaše približevanjene neuspešno. Močna Plutonovska energija vas bo z njo ali njiim povezala na drugačen način. V sredini tedna bo luna potovala preko kozoroga in vam omogočala, da pokažete več odločnosti, ki bo kljub vašim pomislekom , obrodila uspeh. Konec tedna bo luna potovala preko vodnarja in vas naravnost silila, da si vzamete več časa zase. Najbolje bo, da si privoščite konec tedna v toplicah in se predate zdravilni kombinaciji tople minerlne vode in hladnega zraka.
Prav gotovo vstop vašega vladarja v znamenje Škorpijona, ki pooseblja hlad in mračnost podzemlja, za vas ni ravno dober znak. V začčetku tedn, ko vas bo podpirala vsaj luna v znamenju sorodnega strelca lahko malo več nareditev službi. Ne izpostavljate se preveč, saj vaši nadrejeni trenutno nerazumejo preveč vaših pričakovanj in iskanja hitrih rešitev. V sredini tedna bo luna prešla v resnobnega Kozoroga in v službi se boste počutili ujeti v neskončno rutino vsakodnevnih opravkov. Če ste žedolgo zaposleni na istem mestu, boste lahko opravljali vsaj rutinska opravila in pri tem zaznali nek dolgoročni smisel. Konec tedna vas bo luna v znamenju vodnarja povezala z drugimi predvsem partnerjem, tako čustvenim kot poslovnim, boste pokazali veselje in hvaležnost, da imate vedno zatočišče in pravi nasvet, ko ga potrebujete.
V tem tednu bo Sonce osvetlilo temačne Škorpijonovske teme, kar vas bo malo begalo, saj se vaša jasna , osredotočena misel težko znajde v megličasti kopreni močvirskih skrivnosti. Čustveno boste precej zavrti, saj boste občutili določeno napetost v povezavi z ljubljeno osebo. Od njega ali nje boste zahtevali veliko nežnosti in pozornosti, čeparav tega ne boste znali ceniti, kaj šele vračati. Luna v zemeljskem Kozorogu vas v sredini tedna malo prizemljila in tako boste lažje funkcionirali. V službi morate sprejeti konkurenco in namesto, da tekmujete z novim sodelavcem ali sodelavko se raje odločite za sodelovanje in dajtevse od sebe. Tako boste lažje napredovali. S svojo napadalnostjo in ljubosumnosti sebi ustvarjate največ blokad na poti do cilj.
 23. 9. – 22. 10.
Venera v vašem znamenju vam bo tudi v tem tednu dajala pridih privlačnosti in ker boste gostili tudi odločnega Marsa, vam bo vaš šarm pomagal pri uresničevanju zamisli. Vsekakor boste bolj odločni in dosledni, kar bo pripomoglo k uspehu tudi na poslovnem področju. Če potrebujete finančno pomoč, boste v tem tednu uslišani. Tudi nadrejeni bodo prisluhnili vašim zahtevam in vas dodatno nagradili zaradi preteklih zaslug. V sredini tedna bo luna prehajala Kozoroga in na sporedu bo več tem iz domačega okolja. Mogoče bo čas, da se lotite jesenskih opravil na vrtu, ali pa boste morali malo pospraviti in polepšati bivališče. Prav možno je,da boste prostor, ki ga ne uporabljate, obnovili in začeli oddajati, saj vam bi dodatni zaslužek prišel še kako prav.
Od ponedeljka dalje boste poleg Jupitra pridobili še Sonce, tako da sedaj res ne boste imeli izgovorov, da ne dobite pravih poslovnih priložnosti. Tudi ljubezenske zvezde vam bodo bolj milo sijale. Za pravi razcvet na področju ljubezni boste sicer še malo počakali, a že sedaj se kažejo obrisi čudovite ljubezenske zgodbe. V poslu potrebujete malo vodstva in sodelovanja in v sredini tedna se bo izkazalo, da ga imate dovolj. Luna v Kozorogu vas bo v sredini tedna varovala, da boste pravočasno vprašali za nasvet in boste upoštevali mnenja svojih sodelavcev. Konec tedna bo v znamenju prijateljskega vodnarja in prepustili se boste malo bolj sproščenim trenutkom v družinskem okolju. Pri tem se boste počutili dobro in počasi boste pozabili na neke dogodke iz preteklosti, ki so vas spravili v slabo voljo. Še bolj se boste razvedrili ob hobiju, ki vas zelo razveseljuje in ste ga zaradi obveznosti malo zanemarili.

 22. 11. -21. 12.

Prva dva dneva boste pod vplivom lune v vašem znamenju še prodorni in inovativni, kar se bo poznalo pri projektu, ki ga morate v kratkem dokončati. V sredini tedna bo luna prešla v sosednjega kozoroga. Čas bo, da se posvetite svojim financam. Zadnje čase ste zanemarjali to področje, kar se pozna tudi na vašem siceršnjem razpoloženju in volji donapredovanja. Ne slepite se, da bodotežave minile same od sebe, brez vaše aktivne udeležbe. Sonce in vladar vašega znamenja Jupiter sta v vaši dvanajsti hiši, zato se lahko obrnete na pomoč, tako v obliki nasveta,kot v obliki konkretne opore ali posojila. Konec tedna bo bolj optimističen. Luna bo potovala preko zračnega Vodnarja, čas bo primeren za sproščeno druženje s prijatelji, kakšen izlet v neznano in večerno zabavno družanje s prijatelji.

 22. 12. – 19. 1.

Ljubezen boste v tem tednu mešali s poslom in obratno. Pri tem boste polni energije in radostnih pričakovanj. Posel bo za vas postal igra. Lahko se vam zgodi, da vas bodo opozarjali na previdnost. Vi boste zavračali opomine, saj se boste zavedali, da vaša previdnostna varovala še kako delujejo. Sredina tedna bo še posebej uspešna, saj bo preko vašega znamenja potovala Luna. Končno se boste začeli zavedati, da so obdobja omejitev prešla in se kaže luč na koncu tunela. Možnosti finančnega vzpona bodo večje in bolj izrazite, zato okrepite svojo notranjo moč in se ne bojte izraziti svojih zamisli. Čas bo pokazal, da ste imeli prav vi in ne vaši nasprotniki. Konec tedna boste tako dočakali zelo pozitivno naravnani, vzemite si čas zase in svoje prijatelje, ki so vam v preteklosti zvesto stali ob strani.
Če ste še samski, boste v tem želeli in pričakovali malo več od življenja. Poslovni uspeh in napredovanje na finančnem področju vam ne bo dovolj. Strasti se bodo stopnjevale, zato ne boste želeli zamuditi nobenega družabnega dogodka, kjer bi lahko spoznali osebo, ki vam bo všeč. Vaše prizadevanje bo rodilo uspeh. Za vas se bo začelazanimati oseba, kiste ji že dolgo všeč, pa se vam zaradi vaše zadržanosti ni upala približati. Ne osredotočajte se samo na klasične načine spoznavanja, prav lahko se vam zgodi, da vas sreča čaka na hodniku šole, ki jo obiskujete ali firme v kateri delate. Če boste sledili svojim možnostnim, ki so vam ponujajo, boste konec tedna svojo simpatijo že lahko povabili na prijetnos druženje, kjer se boste pokazali v najlepši luči, saj bo luna v vašem znamenju.
Sonce bo vstopilo v ponedeljek v sorodno znamenje Škorpijona, kjer že nekaj časa biva planet sreče Jupiter, ki je vaš nebesni podpornik. Vaše sanje se končno uresničujejo, saj ste se končno zavedli svoje notranje moči. Če vas v okolju, v katerem živite omejujejo ljude, s katerimi se družite, vam ne bo težko pripraviti kovčkov in se odpraviti v tujino. Seveda vas večina ne bo naredila tega, ampak boste začeli pričakovati več od sebe in drugih. V sredini tedna bo Luna prehajala Kozoroga, ki je za vas znamenje prijateljstva. Prijatelj vam bo pomagal pri neki zadevi, kar bo zanj ali zanjo ne bo povzročalo večjih težav, a vam bo pomenilo veliko, saj boste uresničili veliko željo. Konec tedna boste preživeli v prijetni družbi, možno, da obnovite stike z nekom, ki vas že zelo pogreša.

Pod črto – modre misli

“Veličina človekovega značaja se najbolje pokaže v načinu, kako se odzove na situacije, ki mu niso všeč.” neznan avtor

“Ljudje bodo pozabili, kaj ste govorili, ljudje bodo pozabili, kaj vse ste naredili, vendar ne bodo pozabili, kako so se v vaši družbi počutili.” Maya Angelou

“Kadar sami sebi pustimo, da zasijemo, podzavestno tudi ostalim ljudem omogočimo, da storijo enako.” Nelson Mandela

“Mi nismo človeška bitja na duhovnem potovanju. Smo duhovna bitja na človeškem popotovanju.” Stephen R. Covey

“Človek, ki ni nikoli naredil napake, ni poskusil še ničesar novega.« Albert Einstein

“Darila otroci pozabijo, dobrote nikoli!” ljudski pregovor

»Ljudje potujejo, da bi se čudili višini gora,

ogromnim valovom na morju, dolini rek,

prostranosti oceana, kroženju zvezd,

in gredo mimo samih sebe,

ne da bi se čudili.«

Sv. Avguštin

“Če želimo uspeti, moramo najprej sploh verjeti, da lahko uspemo.” Michael Korda

“Dokler stopam v pravo smer, dolžina mojih korakov pravzaprav ni pomembna.” Erica Lawrence

“Ne želi si lahke poti, želi si lahkotne hoje. Nikoli ne moreš izvedeti, ali imaš lahek korak, če je pot lahka. Morda pa izveš, kakšen je tvoj korak, če je pot tegobna. Kakšen imaš torej korak? Mar ne želiš vedeti?” V. Krmpotić

“Tudi potovanje, dolgo tisoče kilometrov, se začne z enim korakom.” Lao Tze

“Izogibajte se ljudi, ki zaničujejo vaše želje. To počnejo majhni ljudje. Resnično veliki ljudje vam dajo občutek, da lahko veliki postanete tudi vi.” Mark Twain