Ta teden je vas čas, ko boste lahko pokazali svojo moč, ki bo pripomogla k doseganju ciljev. Vaše sposobnosti za organizacijo bodo na višku. Vaše malce slabše počutje pa bo pripomoglo k temu, da boste spremenili vaš način in stil življenja. No vsaj začeli boste razmišljati o tem. Čaka vas tudi nek večji nakup, dobro pa bi bilo, da o tem prej dobro premislite. Poseben čas, zaradi katerega boste ves teden kar sijali, vas bo naredil opažene. Vaše ljubezensko življenje pa bo precej razburljivo. Čakajo vas tudi posebne priložnosti za pridobivanje osebnih izkušenj v partnerskih odnosih. Konec tedna bi lahko nastalo tudi nekaj zmede, saj vam ne bo tako naklonjen.

Razmislite o svojih načrtih za prihodnost. Bodite previdni, saj vas teden lahko pripelje do konfliktnih situacij z vašimi prijatelji ali sodelavci. Polni boste ljubezni in strasti, ki pa bosta še naraščala. Zdaj je pravi trenutek, da naredite nekaj zase, naučite se nekaj dobrega. Veliko pa boste ta teden delali tudi na karieri. Bodite pozornosti na vse podrobnosti, ki vam v zvezi s tem lahko koristijo. Če se že dolgo odločate, da bi zamenjali službo, je zdaj pravi trenutek. Vaša želja po ugledu in priznanju bo velika, za kar se boste trudili s trdim delom. Konec tedna pa se boste zabavali s prijatelji in znanci. Čakajo vas tudi družabni dogodki in vse, kar sodi zraven. V to vključite tudi družino.

Vsi vas bodo hvalili in občudovali. To vam bo sicer všeč, a v sebi boste čutili negotovost, nelagodje in nezaupanje. Zelo boste previdni pri odločitvah, ki se nanašajo na kariero. Pričnite se pripravljati na spremembe, ki lahko nastanejo v tem tednu. Pri sebi bi lahko odkrili tudi žilico za pisanje. Preglejte tudi vaše finančno stanje, da boste imeli pregled nad tem, koliko zapravite. Morda bo potrebno več odgovornosti pri vsakdanjih nakupih. Namesto da se odpravite v trgovino vsak dan, omejite to na tedensko raven. Manj boste zapravili. V ljubezni pa pričakujte neko novo zahtevo. Partner ne bo imel več posluha za vaše vsakodnevno tarnanje.

Precej boste evforični in zmedeni, kar vas bo ponovno spomnilo na puberteto. Vaša čustva bodo močno nihala in s tem tudi vaše razpoloženje. Lahko boste iskreni in odprti, že takoj, nato pa muhasti in nagnjeni k jezi. Pazite na jezikanje, da vas vse skupaj ne bo preveč zavedlo, saj se ne bi dobro končalo. Na delovnem mestu vas bo presenetilo negodovanje nadrejenih nad vami. Že nekaj časa vlagate ves svoj trud v svoje delovne obveznosti, a očitno tega niso opazili. Sedaj je pomembno, da na to opozorite. Na koncu se bo glede tega dobro izteklo, saj boste podkrepljeni tudi z dokazi. Kljub temu, da vas bo to spravilo v slabo voljo, boste veseli, ko vam bo partner izkazal sočutje.

Čeprav zna biti začetek tedna precej težaven za vas, boste lahko vztrajno napredovali. Držite se svojih pravil. Čas je, da uredite nerešene zadeve in dokončate nedokončano. Tako boste pripravljeni na vse, kar vas čaka. Ne sekirajte se zaradi zamud pri takojšnjih zadovoljitvah. V tem tednu lahko zgradite temelje za dolgoročne pridobitve. Enakomerna rast in nadzor nad vašimi obveznostmi vam bosta vsekakor pomagala. Morda se boste morali še malce bolj prilagoditi, da se boste prebili skozi vzpone in padce. Proti koncu tedna pa boste čutili nelagodje, ko se boste srečali z zahtevno situacijo in prejemali mešane signale. Za vogalom pa vas čakajo bogate nagrade, če boste le dovolj previdni. To je vaša lekcija o ravnotežju. Prevelika in prehitra sprememba sta prav tako nevarni.

Na delovnem mestu boste zelo drzni, vaša energija pa bo zelo magnetična. Označevala vas bo trma in tako boste stremeli k doseganju vsega, kar ste si želeli. Obdajale vas bodo zanimive reči in zanimivi ljudje. Kaj hitro boste ugotovili, kdo vas pri tem podpira in kdo ne. Pomembno je, da ste sami prepričani v to, kar delate. Vezani boste dali partnerju nekaj razlogov za sumničavost in ljubosumje, zaradi česar vsaj začetek tedna ne bo prav nič prijeten. Izrazili boste tudi željo za raznovrstnimi užitki. Samski pa boste začeli z razmišljanjem o svojem jutri in o svojih možnostih, ki jih imate za napredek v ljubezni. Končno ste ugotovili, da tudi vi potrebujete nekoga ob sebi.

Teden bo namenjen predvsem razvajanju in s tem tudi finančnemu neravnovesju. Pazite, da ne boste pretiravali pri zapravljanju, saj vas veselje lahko mine, ko boste ob koncu tedna pogledali v denarnico. To pa s seboj lahko prinese tudi prepir s partnerjem in njegovo negodovanje bo povsem upravičeno. Velika večina vezanih pa bo obremenjena tudi s preteklostjo ali pa boste razmišljali o nekom, ki vam je bil včasih pomemben. Samski pa boste imeli priložnost doživeti prijetno srečanje, vendar bi morali zavzeti drugačen pristop. Bodite bolj odprti. Nahajate se v obdobju, ko bi lahko doživeli lepo ljubezensko zgodbo ali pa vsaj avanturo.

V ospredju bodo predvsem osebne zadeve, ki bodo morda deležne spremembe. Razočaranje v službi pa grozi, da bo doseglo kritično ročko. Dovolj časa imate, da prevetrite svoje prioritete in posvetite svoje moči izkoriščanju svojega potenciala. Možni so veliki dosežki, če se le lahko otresete svoje preteklosti in se prepustite svojim instinktom. Čeprav boste zmedeni, vas bo postopoma preplavljala jasnost in vam vlivala novo voljo do življenja. Le pogumno premislite o svojih osnovnih vrednotah. To je zdravo, samo ne bodite presenečeni, če bo vaše nelagodje raslo. Pri tem utegnete najti nekaj neprijetnih presenečenj. Konec tedna bo bolj ugoden.

Samske bo prevzelo zelo ravnodušno razpoloženje. Za vami so pestri dnevi in lahko ste veseli, da so končani. Vezani pa boste že na začetku tedna čutili napetost, poskusite sproti miriti svoja čustva, da ne boste že jutri česa obžalovali. Sprejmite dejstvo, da ima vaš partner pravico do lastnega mišljenja. V službi pa se vam bo zdelo nemogoče slediti svojim sanjam, saj vam teden res ne bo naklonjen. Trudili se boste pri iskanju ravnotežja med vašimi sanjami in dnevnimi obveznostmi. Drugi pa vas bodo le s težka razumeli. To razumite kot priložnost, da opravite z najnujnejšim delom, da vam bo v prihodnje lažje. Poskusite pomiriti svojo jezo in čustva, lažje vam bo.

Obeta se vam neroden začetek tedna, ko se boste znašli med obveznostmi do drugih in osebnimi željami. Tudi razmerja se bodo znašla v ospredju. Obeta se vam sprememba, ki bo dodobra spremenila vaše navade in prinesla nekaj novega v vaše življenje. Morda se bodo v vas porajali tudi dvomi o zadnjih odločitvah. Pojavile se bodo tudi priložnosti za osebnostni razvoj, hkrati pa se bodo pojavile tudi ovire na vaši poti. Dobro bi bilo, da se strateško upočasnite in se posvetite zadevam pri roki. Še dobro, da vam bodo vaši prijatelji in družinski člani pri vsem tem stali ob strani, vas razumeli in vam dali čas, ki ga potrebujete zase. To vam bo pomagalo, da boste mirnejši.

Izredno boste samozavestni in optimistični, kar pa za vašo okolico ne bo ravno prijetno. Romantika vam ne bo prav blizu, bolj vas bo zadovoljila strast, iz katere bo sledila akcija. Privoščite si tudi masažo obraza, ki vas bo sprostila in poživila. Našli boste način za osebno rast, ne da bi prizadeli svoj občutek varnosti. Strast vas bo vodila, da boste izrazili svojo osebnost – to bi lahko pomenilo začetek trajnejšega razmerja med vami in užitkom. Dokler držite tempo na poti do zadovoljstva, bo to šlo. Razmerja pa bi se konec tedna lahko zakomplicirala, ker ne boste pripravljeni na kompromise. Napetost bo naraščala tudi zaradi finančnih omejitev.

Opazovanje, študij in pogovori z izkušenimi osebami vam bodo pomagali pri osebnem razvoju. Več truda in potrpljenja bo potrebno, kar zna trajati, preden boste bolj prepričani vase. Vaš čut nadzora nad življenjem bo izzvan posebej, ko bo šlo za razmerja. Ne pustite se zmesti. Samski boste prestregli klic, ki vam ne bo obetal prav nič dobrega. Če imate možnost, se poskusite umiriti in sprostiti. Tudi na ljubezenskem področju vezanih bo prihajalo do vzponov in padcev. Zavedajte se, da so problemi v vsaki vezi, le da jih nekateri rešujejo sproti, vidva pa čakata. Nekoliko brzdajte svoj temperament, saj bi se lahko po nepotrebnem zapletli v konflikte.