Začetek tedna vam prinaša srečni premik v smeri, katere želite – vendar je še vseeno pomembno, da gradite in delate na svojih sanjah ter načrtih. Vpliv Jupitra nekaterim izmed vas prav v tem tednu prinaša selitev ali potovanje drugih vrst in namenov. Prisotnost Dvojčkov v vašem tednu vam obljublja srečo na ljubezenskem področju, nekateri se boste pa znašli na razpotju in sprejemali odločitev, natančneje izbirali med dvema ali več stvarmi ali osebami.

Prihaja čas, ko boste morali posvetiti nekaj svojega časa razvoju vašim sposobnostim, talentom in svojemu poslanstvu. S tem, ko boste to storili, boste omogočili energiji, da teče in tudi vi se boste nedvomno počutili boljše. Sredina in konec tedna vam prinašata nekaj napetosti na področju čustev zaradi velikega vpliva Lune, a vendar boste našli pravo pot. Razmislite, kaj vas osrečuje – česa bi si želeli več? Zatem prihaja čas, da sledite svoji intuiciji in notranjem vodstvu.

Prav zdaj morate poiskati ravnovesje v svojem življenju. Stvari, ki vam ne služijo več morate opustiti, prav tako vas pa vaše tedenske karte nagovarjajo k dobrodelnim dejavnostim. Sledeč, kar je bistveno v vašem tekočem tednu je, da najdete sebe, svoje poslanstvo in pustite preteklost za sabo. Kar nekaj dela vas čaka, a če boste verjeli vase in v svoje sposobnosti je vse mogoče. A vendar si ne zadajte preveč naenkrat – večinoma, kadar poiščemo eno od teh stvari, se druge kot po čudežu začnejo vrstiti.

Če imate občutek, da ste v sporu s svojim partnerjem, je čas, da nekaj ukrenete. Kakršni koli spori ne prinašajo nobenih dobrih posledic, zatorej se resnično pogovorite z njim. A v ozadju lahko leži veliko več – morda v svoji zvezi greste skozi določene spremembe, ki lahko vplivajo na občutljivost vaše zveze. Konec tedna vam prinaša blaginjo na vseh področjih, ne samo denarno. Obdarjeni ste tudi z Midasovim dotikom, kar zagotavlja nesporni uspeh česar koli se boste v teh dnevih proti koncu tedna lotili.

Moč je tema vašega tekočega tedna. Ne bojte se ovir, temveč se spopadite z njimi – vendar ne na silo. Resnična moč prihaja iz občutka ljubezni do vseh živih bitij, stvari in okoliščin. Že to, da se boste odrekli strahu, ste naredili več kot dovolj. Čakata vas pa tudi v tem tednu ljubezenska romanca in premik na področju financ, vendar bodite potrpežljivi in ne kalite mirnih gladin vode. Krepite svojo notranjo moč, svoje odnose in vsa ostala področja vašega življenja.

Pri svoji komunikaciji in navezovanju stika z drugimi bodite jasni in prizemljeni. Osrednja tema vašega tedna je družinsko in partnersko življenje in vse, kar spada zraven – vključno s selitvijo, če to načrtujete. Na vseh teh področjih boste želi uspeh za uspehom. Prav tako boste našli notranji mir tisti, ki ste bolj nemirne narave in tudi vse okoliščine se bodo v tem tednu oblikovale in vrstile tako, da boste osebnostno zrasli do vseh svojih zmožnosti.

Uresničitev želje je za vas na obzorju! A vendar ste občutljivi na dogajanje okoli sebe – ne skrbite, saj se bodo okoliščine preoblikovale vam v korist. V življenja mnogih izmed vas vstopa nova oseba, ki je lahko potencialni partner ali prijatelj. Sredina tedna in konec tedna vam prinašata poravnavo dolgov, lahko tudi karmičnih. Na življenje glejte skozi oči energije ljubezni in nič ne boste zgrešili. Za vas prihajajo boljši časi.

Če se vam zdi, da počasi napredujete, obstaja razlog za to. Prav počasen napredek vodi k najlepšim stvarem in vi niste izjema. V sredini tedna boste precej čustveno razpoloženi, a analiziranje stvari vas lahko pri tem ovira. Luna v tehtnici je dober znak za vsa vprašanja o razmerjih in če boste opazili lepoto vseh stvari, vas čaka čustveno obilje. Energije konca tedna od vas pričakujejo, da boste svojo voljo, sposobnosti in namene uporabili v svoje najvišje dobro in najvišje dobro vseh!

Ta teden bo za vas čaroben in bistvo nauka je, da se naučite razpolagati s svojim časom. Pomembno za vas je tudi, da se prizemljite in izhajate iz točke notranjega miru. Prepustite se sanjarjenju in poskušajte svoje cilje tudi uresničiti. Sprehodi v naravo, romantika, ki si jo boste pričarali sami in pretočnost za spremembe vam bodo prinesli velik blagoslov. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti in jih tudi razvijajte. Časa je dovolj za vse – nič vam ne bo ušlo.

Sedaj ste na pragu novih začetkov in vse v tem tednu se bo odvijalo v skladu z vašimi željami, zato naj vas ne preseneti hiter napredek. V začetku tedna boste obdelovali še zadnje lekcije in stadije, ki jih morate pred prehodom v novo obdobje vašega življenja. A vendar se ne zaletite pregloboko v vodo. Vznemirjenje, ki vas bo prevzelo bo trajno. Veselili se boste lahko marsičesa, a največja stvar je to, da ste za sabo pustili resnično težko obdobje. Sedaj se ne ozirajte več nazaj.

To je za vas teden praznovanja. Praznujete lahko svoje dosežke in boste zelo dobro voljno razpoloženi. Vse se vam bo zdelo čarobno, predvsem pa trenutek, ki ga živite. Podarite svojim najdražjim svoj čas, darilo in ljubezen v vseh oblikah. Za nekatere izmed vas je to lahko teden poroke, zaroke, prihoda novega družinskega člana, uspešno opravljena diploma ali pa poslovni uspehi. Sedaj ne jemljite stvari preveč resno in ostanite v trenutku, kjer vse dojamete kot čudež življenja.

Moč volje je tista, ki jo morate prav sedaj uporabiti. Morate življenje obrniti v srečnejše smeri, kar vam bo pod pogojem, če se boste tega le lotili, tudi brezpogojno uspevalo! Ta teden bo predvsem namenjen družinskim zadevam, sploh prva dva dni. Sredina tedna vam lahko prinaša selitev ali potovanje, predvsem pa premik, ki ste ga tako dolgo čakali. Konec tedna boste prenovljeni in polni notranje moči za nove izzive, ki vam jih prinaša življenje samo.