Morda vas nekoliko lovi ali preganja občutek, da vam nekdo nastavlja polena pod noge. Seveda tudi to ni izključeno, a vendarle ste v obdobju, ko si delo najbolj otežujete sami. Imate nekaj težav na področju komunikacije. Skušajte se nekoliko bolj odpreti in razmislite še o kakšnem drugem scenariju. Ni vedno najboljši tisti, ki se porodi v vaši glavi. Vsekakor si ta teden vzemite nekaj več časa za zasebno življenje in skušajte delo vsaj za hip potisniti na stran.

Nedolgo tega ste imeli izjemne načrte na poslovnem področju, ki pa so ostali nekako v ozadju. Vsekakor imate voljni moment in znanje za zagon zadeve, v katero ste želeli vložiti svoj čas in denar. Skrbno pretehtajte načrt, povabite k sodelovanju zanesljive ljudi, če jih potrebujete, in krenite korak za korakom. Če ste imeli letoš že težave z želodcem ali prebavili, bodite pozorni na znake, ki bi morda nakazovali kaj podobnega. Vaša raven stresa je ta hip previsoka in morali boste ukreniti nekaj glede tega.

Pazite na nepotrebne izdatke, saj se vam lahko kaj kmalu maščuje. Potrebovali boste vsaj minimalen vložek, če boste želeli nadgraditi obstoječo zadevo. Bodite odprtega duha in pripravljeni zgrabiti priložnost saj se ta utegne razkriti že v začetku tedna. Poslušajte svoje srce in ne delajte vedno vsega po prirojenih in priučenih navodilih. Sledi obdobje, ko boste morali stopiti za svoje besede in potegniti precej odgovorne poteze.

Zadnje čase ste imeli na poslovnem področju precej mešan uspeh. Morda se vam zdi, da bolj negativen kot pozitiven, a dejstvo je, da bi bilo lahko in bolje in slabše. Prva napaka, ki jo morate čimprej odpraviti, je vsekakor krog sodelavcev in komunikacija z njimi. Na ljubezenskem področju se vsekakor pazite podobnih napak, kot ste jih počeli na poslovnem. Za ljubezen morate vedno najti čas.

Če le imate možnost, potem ta teden ne počnite tistega, kar sicer počnete na delovnem področju. Najbolj idealen scenarij bi bil seveda dopust. V primeru, da ste te vrste srečnež, potem se lahko povsem prepustite užitku. V nasprotnem primeru pa vsekakor skušajte opraviti le najnujnejše in se posvetite še drugim rečem. Morda bi morali poskrbeti za nekoliko več regeneracije, vsekakor pa za redno in zdravo prehrano.

Počutite se močne in prav je tako, saj vas ta teden čakajo precej pomembne odločitve. Ne bojte se prevzeti odgovornost, saj veste, da ta spada poleg. Sposobni ste nadgraditi trenutno stanje, kar bi se vam lahko zelo kmalu pokazalo tudi na tekočem računu. Počutite se dobro, kar je posledica nekaj uspešnih odločitev v zadnjem času. Kar se splošnega zdravja tiče, pa poskrbite le še za dovolj smeha in zabave.

Če menite, da si zaslužite več in je čas za finančno izboljšanje, potem se vsekakor ne motite, saj ste že marsikaj postorili v tej smeri. Kaže na to, da bi lahko prav kmalu uživali v sadovih preteklega dela. Že prejšnji teden ni bilo slabo, a videti je, da je na voljo še več dobrih novic, če ste le karkoli postorili na tem področju. Ta teden vsekakor ponuja vse možnosti za izboljšanje stanja na vašem ljubezenskem področju. Bodite pogumni, ko boste začutili tisto pravo energijo.

Nečesa se morate resno zavedati. Niste edini na tem svetu! V smislu tega, da želite vedno vse opraviti sami. Ne morete sami nositi omare ali kavča, ne morete sami izpeljati projekta, ki zahteva vsaj štiri glave. Prav nič ne boste prihranili s tem. Le dlje traja in slabše je narejeno. Včasih je bilo znano “deliti je lepo”. Po drugi strani pa vam kaže tudi zelo dobro, še posebej na finančnem področju. Počutje bo naravni vsega ostalega, se pravi, super! Spustite otroka iz sebe.

Trenutno vam težave dela vaša glava, ki je bolj naravnana na prijatelje, druženje in zabavo kot pa na delo. Čeprav mislite, da hujših posledic za vas to ne bo imelo, pa se vam tovrstno razmišljanje lahko kaj hitro maščuje. Skušajte biti bolj zbrani pri svojem delu, v nasprotnem primeru pa si raje privoščite dopust, če le imate to možnost. Skušajte se približati naravi in vsakodnevno za nekaj ur odklopiti vse okoli sebe. Razmislite o kakšnem hobiju!

Zaenkrat gre vse kot po maslu. Morda se nekoliko dolgočasite, saj je delo postalo za vas rutina, nekje globoko v sebi pa si želite pravih izzivov. Vprašajte se, ali ste s trenutnim stanjem zadovoljni in ali vas zadovoljuje finančna nagrada za opravljeno delo. Če se ne počutite dobro, potem vsekakor razmislite o smiselnosti zamenjave delovnega mesta.  Bodite previdni glede kakšnega manjšega prehlada ali glavobola, ki se vam lahko prikrade skozi oslabljen imunski sistem.

Pred vami se bodo zvrstila številna vprašanja glede dela, ki ga opravljate, napredovanja, izboljšav in podobno. Nekdo vam vztrajno “soli pamet” in nagovarja v določene poteze, a nekje globoko v vas vpije glas, ki vas svari pred tem. Že takoj v ponedeljek boste vedeli, komu bolj zaupati in potem boste zlahka krmarili skozi teden. Pravijo, da je moč vse okuse popraviti, zato se skupaj domislita, katere “začimbe” uporabiti, da bo vajino ljubezensko življenje še bolj okusno.

Zadnje čase vam kronično primanjkuje koncentracije, ki je ključnega pomena za vaš uspeh. Včasih se vam zdi, da ne znate pravilno razporediti dela, ključ tega pa skriva v dodelitvi prioritet. Zapišite si jih na papir in razporedite po pomembnosti . Od najpomembnejše do tiste, ki ni najbolj nujna a vseeno zahteva vašo pozornost. Nekako se zdi, da boste ta teden še največ postorili na področju računalništva, spleta, pisanja-oblikovanja, …