Dogodki se bodo odvijali z veliko hitrostjo in Venera v Škorpijonu bo na polovici tedna poskrbela, da boste lahko uživali v dogajanju in v malih stvareh. Morda se vam tudi približuje nepričakovan dobitek denarja. Karta je tudi nadvse primerna za poslovna tveganja, le na področju zdravja vam teden ne bo ravno naklonjen – čisto lahko se zgodi, da boste občutili tesnobo in strah, a to so le občutki, ki se vlečejo že nekaj časa in jih morate premagati.

Optimizem in vodstvene sposobnosti vam bodo prinesli blagostanje, ki ga iščete. To morda ne bo ravno v obliki visokih zneskov in morda boste morali tudi poravnati svoje dolgove. Luna v Biku vam prinaša boj med srcem in razumom, vsekakor boste pa morali poiskati ravnovesje med fantazijami in realnostjo. V drugi polovici tedna je pravica na vaši strani, ki vam bo olajšala določene odločitve. V odnosih stremite k ravnotežju in enakopravnosti vseh vpletenih.

Ta teden vam vlada veliko Sonca, kar nakazuje optimizem in zanos. V začetku tedna še ne boste točno vedeli, kaj storiti, a bolj, ko se boste bližali sredini in stremeli k duhovnim vrednotam in svojim ciljem, bolj vam bo jasno, kam piha veter. Iz sredine proti koncu tedna vas čaka uspeh, če se boste le dovolj potrudili. Konec tedna pa od vas zahteva, da poiščete ravnovesje in opravite še stvari iz preteklosti, ki vas bremenijo – torej, bo treba marsikateri problem potisniti na stran za dobro vseh.

Ne vežite se na pretekla razočaranja, saj obstaja verjetnost, da se v obliki dodatne lekcije pojavijo tudi v tem tednu. Bodite optimistični in si privzgojite ljubezen do sebe, vaše okolice in vaših bližnjih. Le tako boste pridobili stalnost in nadzor, ki ga iščete. Razmislite tudi, kako moške figure (oče, sin, brat in najboljši prijatelj) vplivajo na vas. Če boste razmišljali pozitivno se lahko situacija popolnoma obrne. Jupiter v Ribah vam lahko prinese uresničitev želja.

Prihajajoči teden bo precej nabit s čustvi in velik poudarek je na vaši družini. Čustvenost sicer ni najbolj značilna za Leve, a ta teden vas bodo čustva premagala. To lahko nadzorujete tako, da preverjate, kam usmerjate vašo energijo – v pomembne stvari ali zgolj v malenkosti in vsakdanje? Odvisno je od vas. Vladarica Luna v Raku bo poskrbela, da boste ob poslušanju svojega notranjega navdiha lahko rešili vse družinske težave in vse, na kar se navezujejo vaša čustva.

Znašli se boste na razpotju. Celoten teden bo namenjen odločitvam in energičnosti, ki jih bodo le te dogodivščine prinesle. Če želite reševati konflikte v tem tednu, je to še tako zelo primerno, ker ste dobili kombinacijo Marsa v Ovnu, ki je njegov vladar in se planet v tem znamenju s tem posledično še kako dobro počuti. Bodite dejavni – bodite prvi in stremite k najboljšemu in boste že tako ali tako dosegli velik napredek na vaši poti. Konec tedna vam prinaša pomirjenost.

Teden bo naporen le toliko, kolikor se boste namerno naprezali. Poskrbite, da uredite uradne zadeve in ne bežite od problemov temveč se, če že ne drugače soočite z njimi. Ta teden vam vlada veliko Lune in teden bo (čeprav bo namenjen drugim področjem), precej čustven in na vse se znate čustveno vezati. Le poskrbite, da problemi ostanejo problemi in ločite med realnostjo in iluzijami. Konec tedna vam prinaša zaščito in prav pri nekaterih izmed vas se lahko zgodi, da se boste zaščitili in namerno izogibali določenim stvarem.

Pluton bo tisti vodič, ki vas bo vodil k novim blagoslovom in bo poskrbel, da boste samozavestnejši in se premaknili od škodljivih stvari. Dopustite stvarem in okoliščinam, da se razpletejo po naravni poti, pri tem pa poskrbite, da ne boste preobčutljivi na svoje lastne želje in občutke. Če vam občutek pravi, da ni modro delovati, obstaja razlog za to. Konec tedna vam aspekt Mars v Levu prinaša samozavest, da se boste borili proti težavnim okoliščinam. Ne pozabite na dobro vseh.

Prva polovica tedna vas bo prisilila, da naredite določene spremembe. Varujte se odvisnosti vseh vrst – tudi vztrajanja v nemogočih položajih in žrtvovanja po nepotrebnem. Poglejte na svoje probleme z druge perspektive in že se boste boljše počutili, ko boste ugotovili, da niste edini, ki se vam določeni problemi dogajajo. Morda tudi vzamete v roke kakšno knjigo o osebnostni rasti, ki vam bo zagotovo koristila. Jupiter v Levu vam prinaša širjenje, kar bo posledica vaše lastne ustvarjalnosti in predvsem, drugačnega pogleda na svet.

Vaš vstop v skorajšnji mesec december vam prinaša velik napredek na vaši poti, ki bo posledica ustvarjalne borbe z življenjem, hvalnica neverjetnemu pogumu in ustvarjalnosti. V tem tednu namenite nekaj časa svojem poslanstvu, vendar vsekakor nikamor ni treba hiteti. Ostali se morate soočiti s svojimi strahovi in dobili boste neverjetno moč, ki bo botrovala temu, da svoje težave tudi rešite. Prebudite spečo duhovno naravno v sebi.

Svoje težave boste rešili le z globokim razmislekom, kontemplacijo in umikom v svoj svet. Tam boste dobili boljši vpogled v energije in stvari, ki se dogajajo, Jupiter v Dvojčkih bo pa poskrbel za širjenje v smeri, kako ljudem sporočate vaše želje in oblikujete svojo resničnost. Na sredini tedna je boljše, da ne delujete navzven, temveč, da pri sebi ozavestite omejujoče vzorce. Meditacija bi vam prinesla odgovore.

Spomini na pretekle dni bi vam prinesli odgovore, saj se le v najmanjših podrobnostih in ne v grobih obrisih skrivajo odgovori. Vrnite se k preprostosti in otroškosti in se ne zaletite pregloboko v vodo – zdaj samo uživajte. Konec tedna vam prinaša zasluženo sprostitev, kjer boste dosti lažje sprejeli odločitve, o katerih še vedno kolebate.