Vaša duša vse bolj potrebuje nežnost in prav tako jo bo potrebovala v začetku tedna. Ne menite se za strahove lastnih mislih in jih preoblikujte vam v korist. Ni lahko delo, a je vredno truda in nagrade, ki sledi – svoboda v vseh pogledih. Od strahov ne smemo bežati, temveč se moramo z njimi soočiti. Prav bi vam pa prišlo tudi, če bi poiskali nasvet modre osebe, katere intuicija je tako izurjena, da je že na meji jasnovidnosti. Morda boste pa ravno vi tisti, ki boste morali nekomu ponuditi nasvet in ga tako odrešiti muk, ki jih preživlja.

Ne dovolite, da vas srčne rane odpeljejo stran od vašega poslanstva in veselja. V začetku tedna vam odnosi žal niso naklonjeni, zato se ne zapletajte v občutljive zgodbe. Sredina tedna vam prinaša olajšanje in tudi težko odločitev, ki jo boste morali sprejeti. Proti koncu tedna bo luč posvetila v vaše življenje in boste polni novih idej, marljivosti in boste delavni, kakor pravi Biki. Če čutite, da vas preteklost dohiteva, je temu pametno narediti konec.

Večja sprememba, ki se dogaja v vašem življenju, je za izboljšanje. Čeprav se morda ne počutite varno. Nima se smisla v tem tednu gnati za nedosegljivimi cilji in delati naprej – raje počivajte in si obnovite moči. Vlada vam znamenje Strelca, kar je precej duhovno znamenje in prav v teh sferah boste našli odgovore. Drugo sporočilo vaše karte je, da uskladite nasprotja, jin in jang, moško in žensko energijo. Tako boste lažje delovali. Bodite potrpežljivi.

Projekti bodo s pozitivnim razmišljanjem kmalu ugledali luč. Bistvenega pomena je tudi komunikacija v tem tednu – poskrbite, da bo igriva in iskrena. Morda razmišljate o selitvi, vendar pred dokončno odločitvijo preglejte še ostale vidike. Nekatere pa čakajo potovanja, ki bodo vsekakor z določenim namenom. Prepustite se, morda dobite novo ponudbo za službo, nekateri boste pa vzpostavili povezavo s tujci ali ostalimi, ki so kako drugače povezani z daljnimi deželami.

Sanjarjenje je koristno le, kadar je usklajeno z cilji, željami… Ves teden namenite svojim načrtom, kajti prihaja nova priložnost za vas, saj vam vlada Sonce v Ovnu, kar nakazuje, da boste zagotovo dosegli cilje z obilico energije in boste tudi prvi in vodstveni pri svojih željah. V drugi polovici tedna je še posebej primerno, da izdelate načrt, vendar delujete s svojim navdihom. Ne skrbite, če se vaše želje ne uresničijo takoj – kakor rastlina, ki jo zalivamo in skrbimo zanjo, tako je tudi z vašimi sanjami.

Rešite se iz obupa in mrtve točke! Vse, kar morate storiti je, da se lotite, saj ste obdarjeni z Midasovim dotikom, ki poskrbi, da vse, o čemer razmišljate, nameravate in česar se dotaknete, spremenite v zlato. Le odločitev je treba sprejeti. Pri svojih financah bodite praktični, neustrašni in realni, pustite tokrat srce ob strani. Večini izmed vas, ki to berete se bo finančno stanje znatno izboljšalo, drugi se boste morali bolj potruditi. Poglejte na težave in okoliščine objektivno.

To je teden, ko se vam bodo dogajale čudoviti stvari, brez, da bi morali kaj posebnega postoriti. Izkoristite ga tako, da ko se težave umaknejo, da svojo voljo in namere uskladite z Božanskim in delujete v smeri svojih sanj! Svoboda za vas prihaja, vaša duša se bo očistila in razbremenila. Merkur v Strelcu bo poskrbel, da boste svojo duhovnost in spoznanja razširili, kar bo nedvomno napredek na vaši poti pri vseh področjih. Upajte si sanjati ne glede na vse! Ne postavljajte si lastnih ovir.

Energija bo kar vrela v vas! To lahko ima svoje prednosti in slabost – prevelika energičnost lahko poskrbi in vpliva na prizemljenost, ampak zberite vse ideje in delujte v skladu z njimi. Ne bojte se sprememb in neznanega. Kmalu boste dobili odgovore, ki jih iščete. To bo precej stabilen teden v vseh pogledih. Širite svojo zavest, a zatem se vrnite k preprostosti in otroškosti, saj je igra zelo pomembna sestavina, da obdržite svojo energijo na visokem nivoju.

Pred vami je teden odločitev, reševanja sporov in sodnih postopkov. Ni vam treba biti fizično na sodišču, da bi se borili za pravico – to se lahko borite tudi na vseh ostalih področjih. Vendar Tehtnica, ki vam vlada v tem tednu vam narekuje, da se uravnotežite, ne glede na to, kako težko to deluje! Moto Tehtnice je „Jaz ustvarjam ravnovesje“ in to naj bo tudi vaš moto v tem tednu. Tehtnica pravice se bo prevesila v vašo korist, če boste poskrbeli tudi za dobro karmo – le poizkusite in delovalo bo.

Zmaga je tema vašega tedna in, če boste verjeli vase, boste zmagovalec na takšen ali drugačen način. Vizualizirajte uspeh, kako ste že na položaju, kjer si želite in zgodilo se bo. Ker je to čas tedna, bo seveda temu prilagojeno, a to vam bo dalo motivacijo, da boste vnaprej razmišljali drugače in si olajšali marsikatero skrb. Jupiter v Levu bo poskrbel, da boste našli svojo življenjsko poslanstvo in ga z odliko opravljali, širjenje zavesti pa bo poskrbelo še za večjo osebnostno rast.

Darujte in ščitite šibkejše. To se vam bo zelo dobro povrnilo. Luna v Biku vam prinaša intuitivne vpoglede, ki bodo usklajeni in fiksirani z realnostjo. Bik je precej materialno znamenje, luna pa vlada čustvom, intuiciji, sanjam… Preden sprejmete odločitev, se posvetujte s svojo intuicijo. Vaše finančno stanje se bo proti koncu tedna izboljšalo in zahvala gre samo vam in vašim bližnjim za pomoč. Poravnajte svoje dolgove v vseh oblikah.

Iskanje nečesa bolj smiselnega vam v napačnih smereh ne bo prineslo zadovoljstva. Ne hitite, saj morda tako lahko spregledate priložnost, ki je tik pred vašim nosom. Ne bodite trmasti, vendar svoja čustva tokrat pustite ob strani, čeprav ste bolj čustvene narave. Konec tedna vam prinaša nov začetek, težke stvari bodo za vami. Vaša želja se lahko uresniči in se obrne nepričakovano na bolje.