Vaš teden se bo začel z veliko upanja, a pazite, da to upanje ne bo lažno, ki si ga boste dajali sami. Lahko vam ga pa dajejo tudi drugi in se zapletate v nepoštene odnose. Začetek tedna boste čutili, da je čas pravi, da pozdravite določene rane iz preteklosti, a kaj kmalu v naslednjih dneh tedna se boste spopadali s strahom in svojo senčno stranjo. Če vidite, da ste v nezdravem odnosu, kjer drugi z vami ne ravnajo pravično, je čas, da se z njimi odkrito soočite ali z odnosom prekinete. Na umskem področju in zdravstvenem boste imeli nekaj težav, ki pa bodo v nadaljevanju vsekakor izginile.

Pred vami je težaven teden. Ključnega pomena za vas je, da poiščete samozavest in le tako pristopite k težavnim okoliščinam. Ne ustrezite vsega drugim in ne hodite zanje “po kostanj v žerjavico”. V začetku tedna boste iskali ravnovesje in pot iz svojih strahov. Pomembno je, da pretehtate obe plati, preden sprejmete dokončno odločitev. Sredina in konec tedna vam prinašata nerazumevanje pri drugih osebah v vašem življenju. Morda pa morate za vaše težave poiskati pomoč ne vpletene osebe – celo odvetnika ali svetovalca? Zagotovo boste morali ljudem v svojem življenju postaviti meje.

Ta teden vam prinaša nekaj učnih naukov komunikacije. Morda ste prenežni in svojo resnico sporočate na občutljiv način, zaradi česar vas morda drugi ne jemljejo dovolj resno. V vaše ljubezensko življenje zna vstopiti nova oseba, ki bo vsekakor nekaj nevsakdanjega za vas. Lahko pa, da tudi začenjate s službenim ali kakšnim drugačnim projektom – ki je še v fazi razvoja, zato morate biti potrpežljivi. Občutite tudi čustva drugih ljudi, bodite sočutni. Tako se vam bodo odprla vsa vrata. Čaka vas večji finančni dobitek, izboljšanje plače ali rešitev vaše finančne krize v času konca tedna.

Ta teden si vzemite dovolj časa zase in da sami sklenete premirje s seboj ali z drugimi. Poiščite v miru svojo resnico, nikakor se pa preveč ne ubadajte sami s seboj, kajti tako se boste zapletli v neželene vzorce. V tem tednu se vam kaže veliko Tehtnice zato boste morali za vsakršen napredek poiskati ravnovesje. Ne ostanite predolgo zaprti v kletki, ki ste si jo zgradili sami – osvobodite se. Kaj kmalu zatem boste ugotovili, da vse le ni tako črno, kakor se zdi in pred vami se bodo začele odpirati priložnosti. Kar koli se bo v tem tednu dogajalo na vseh nivojih vašega življenja, bo na vas pustilo velik čustveni pečat. Dobro je, da se čustveno oddaljite od težav in jih ne jemljete s preveliko grozo.


Iskanje nečesa bolj smiselnega in polnega kakor je življenjski namen bi gotovo obogatilo vaše življenje. Ideje in prebliski, ki jih prejemate nenadoma vam želijo nakazati pravo pot v življenju. Pojdite čez svoje blokade o vaših zmožnostih, ki si jih ustvarjate sami in enkrat za spremembo verjemite vase! Čakajo vas nove stvari v tem tednu, najbolj bo pa na poudarku materialno – službeno področje, kjer boste z močjo volje in namena žéli velike uspehe. Malo manj vam je teden naklonjen na čustvenem področju, kjer ste zaradi preteklosti lahko vi tisti, ki boste končali razmerje ali določen nezdravi odnos.

Tema vašega tedna so odnosi in drugi ljudje v vašem življenju. Gotovo boste v tem tednu obkroženi z samimi dobrimi ljudmi in njihovimi dobrimi nameni. Tudi finančno stanje se vam bo v začetku tedna izboljšalo in vse, česar se boste lotili vam bo uspelo. Sredina tedna prinaša nekaj zanimivih stvari in morda boste celo s kom začeli zanimiv projekt. Konec tedna in vikend bosta sproščujoča, hkrati pa tudi polna tveganja in vznemirjenja za vas. V drugi polovici tedna boste pa vsekakor želeli biti prvi pri vsem in zmagovati na vaši osebnostni in duhovni poti. Poslušajte svojo intuicijo.

Venera v Vodnarju vam ta teden svetuje, da cenite lepe stvari v vašem življenju, četudi na nenavaden način ali pa če se boste na nenavaden način sproščali. Namreč, mnogo je pristopov. V začetku tedna boste ustvarili nekaj, na kar boste ponosni, mnogi izmed vas se lahko samozaposlite. Veliko izmed vas pa bo tudi razširilo in se začeli zavedati svojih sposobnosti uresničevanja, manifestiranja in poganjanja stvari v tek. Čakajo vas tudi novi začetki in hkrati duhovna preobrazba. Precenite, kako daleč ste že prišli, sedaj se pot pred vami odpira. Na podlagi vaših lastnih moči lahko dosežete veliko.

Velike spremembe, ki se bodo dogajale v tem tednu vam bodo skoraj spodnesle tla pod nogami. Osredotočite se na svoje duhovno bistvo in nikar ne obupajte, tudi kadar se soočate z neželenimi vidiki, ki v vas ne delujejo. Tudi ti se morajo pozdraviti. Sredina tedna bo precej pestra, kajti sami boste povzročitelj velike in srečne spremembe v vašem življenju. Življenje se vam bo obrnilo v dobro smer, nagrajeni boste za pretekli trud in zasluge. Tudi v tem tednu boste spoznali, kaj želite v življenju početi.

Pred vami se kažejo novi začetki in z malo samožrtvovanja in potrpljenja boste zagotovo dosegli cilj, ne glede na to, kaj se pojavi na vaši poti. Našli boste stabilnost in veliko časa preživeli ob svoji družini. Nekateri boste tudi (kakor pravi Strelci) načrtovali potovanje ali šli na krajši dopust. Vsekakor si morate privoščiti oddih in nekaj časa zase. Konec tedna bo poskrbel, da boste na področju ljubezni ugledali bistvo, ki ga prej niste. Pustite stara prepričanja, ki ste jih že mnogokrat premleli za seboj. Ljubezen je sila (tudi na vseh ostalih področjih), ki vam bo pomagala čez navidezne težave.

Teden dobrih energij in sreče je pred vami! Zna se vam zgoditi, če ste nežnejšega spola, da boste zanosili ali pa boste priča rojstvu otroka od svojih bližnjih ali prijateljev. Obilje je pred vami. Če imate finančne težave je dobro varčevati. A po drugi strani v primeru drugih težav ne zapadite v skrajnost, da bi pozabili dajati. Dajanje in prejemanje morata biti uravnotežena – kajti več kot imate, več lahko nudite drugim. Prava ljubezen na ljubezenskem področju je na vidiku ali izboljšanje sedanjega razmerja, ki je morda težavno.

Vaša tipična Vodnarjeva narava bo v tem tednu vstopila v ospredje. Vidi se, da boste v odločitev hiteli, ne da bi jo prej preverili, potem pa vas bo nekaj zaustavilo na vaši poti – želeli boste več. A vedite, da vsake sanje ali projekt zahtevata svoj čas. Četudi ste sedaj oddaljeni od ljubljene osebe ali se sprašujete, če ima določen odnos smisel, vedite, da morate tudi sami kdaj nastopiti v odločilni vlogi. Če imate težave z moškim spolom (ne glede na to, katerega spola ste vi), je čisto možno, da je vaša moška energija, ego in samozavest ranjena. Zapomnite si, da za izvedbo tega projekta ali želje, ki jo imate v mislih potrebujete ravnovesje vsega tega!

Izogibajte se prepirom in konfliktom ta teden. Za vse obstaja rešitev in vi jo boste ob dobri pozornosti našli že v začetku tedna. Čeprav se vam bo zdelo, da so ljudje trmasti v vašem življenju in da morda “želijo preveč” je čas, da postavite meje do kam segate vi in nekdo drug. Začnite meje postavljati že sedaj ali v kratkem, ko je to še razmeroma lahko. Spremembe, ki se bodo dogajale ta teden bodo prinesle nekaj trajnega, ampak vi veste, kaj to pomeni za vas in za vaše najbližje ljudi v vaših življenjih. Ne ozirajte se na negativne misli in tokrat poslušajte zdravi razum v kombinaciji s svojim srcem.