Skozi celoten teden vam vlada veliko planeta Venere, ki je planet užitkov, ljubezni in materialnih stvari. V prvi polovici tedna je zelo dobro, da vseeno pametno pretehtate svoje odločitve in jih usmerite v najvišje dobro vseh, saj se boste tako tudi vi boljše počutili. Na ljubezenskem področju se vam kažejo vzponi, nekaj kvalitetnega časa, ki ga boste preživeli s svojim izbrancem. V drugi polovici tedna je glavna tema denar. Dosežete lahko resnično blaginjo, lahko da bo pa le ta posledica vašega dobrega počutja.
Tudi vam vlada veliko Venere v kombinaciji z Marsom, ki bosta poskrbela, da boste ustvarjalni pri vseh svojih prizadevanjih. V samem začetku tedna boste dobro poskrbeli za svoje projekte, kakor tudi sami zase – za svoje telo. V naslednjih dneh prihaja do izraza Mars, ki je dejavna, moška energija, ki vam vlada vse do konca tedna. Zelo pomembno je, da svoj notranji navdih izkoristite za projekte, ki vam veliko pomenijo, saj boste tako zelo zadovoljni s končnim rezultatom. Sreča je na vaši strani.
V začetku tedna boste končali težko preizkušnjo, vsekakor boste pa vsi doživeli uspeh in nagrado za vaše delo po neurju, ki ste ga doživeli na vaši poti. Bistvenega pomena je, da presežete težke miselne vzorce in se ne vračate več na stare poti. Zdaj ste modrejši. V drugi polovici tedna prihaja do izraz karta Lune, kar pomeni, da morate poslušati svojo intuicijo, nagon in čustva – vendar se ne zapletajte pregloboko v njih, saj lahko nastane vsesplošna zmeda. Ohranite zdravo razdaljo.
Pazite, da s svojo občutljivo naravo mimogrede ne vsrkate počutja drugih ljudi. Dobro je, če so le ti pozitivni in v vaših kartah se ne kaže kaj nevarnega. V prvi polovici tedna vam je materialno področje še posebej naklonjeno, a pomembno je, da ostanete za najboljši rezultat stvarni in prizemljeni. V drugi polovici tedna čaka na vas nujna potreba nekaj ustvarjalnosti, podjetnosti in iznajdljivosti. Z vsemi temi kvalitetnimi karakteristikami boste dosegli, kar želite.
Poskrbite, da se boste dobro počutili v vaši koži, medtem, ko napredujete na vaši poti, saj lahko tudi spremembe na bolje terjajo stres in občutek tesnobe. Sedaj ste dosegli veliko in čas je, da nekaj časa namenite tudi sebi, svojim domačim, partnerju in svojim prijateljem. S tem se boste obnovili in boste pripravljeni na nadaljnjo pot. V drugi polovici tedna je zelo pomembno, da precenite, kam je vredno vlagati trud, a vseeno se trudite po svojih najboljših močeh.
Tema vašega tekočega tedna je novi začetek. Pustite preteklost za sabo, obdržite in ozavestite lekcije, nato pa se neustrašno podajte naprej, kamor vas vleče srce. S tem, ko boste spojili praktičnost z neomajnimi oblikami mišljenja v začetku tedna, vas lahko potem kasneje čaka zmaga in preboj. Zelo pomembno je tudi, da v tem tednu daste velik poudarek na svoje zdravje, ki vam bo v vsakem primeru odlično služilo. Sedaj se bližate novim stvarem, ki bodo v vas prebudile najboljše. Sedaj prihaja čas za vas!
Bistvenega pomena ta teden je, da daste poudarek na svoje duhovne vrednote in na svojo družino. Rešite se vseh omejujočih vzorcev in odvisnosti od odnosov v povezavi s tem, ki vas omejujejo. Pustite preteklost za sabo in tokrat začnite znova! Poslušajte na tej poti vaš nezmotljivi vodič – intuicijo. Sam teden bo potekal dobro, tudi vaše zdravje se bo znatno izboljšalo. Sonce, ki vam največ vlada v tem tednu, bo poskrbelo, da bo končno nastopil vaš trenutek tako, kot želite. Vaša pot je zaznamovana s trudim, a z na koncu z brezpogojnim uspehom!
Luna v Strelcu vam prinaša precej čustveno globokih stvari ta teden. Ne pozabite počivati na vaši poti, saj sta počitek in delo enako pomembna in zaslužna za uspeh. Rešite se občutka preganjavice in ne dajajte prevelikega poudarka na njo, saj vas omejuje in vodi stran od vaše resnične poti. Napolnite se s pozitivno energijo, tako da greste na sprehod v naravo in na splošno je tudi bistvenega pomena, da ne vztrajate pri preživetih navadah, odnosih in miselnih vzorcih. V dvoje vam lahko še bolje uspeva.
Prva polovica tedna je za vas zelo delovna, vendar ne pozabite na ravnovesje, ki ga morate vzdrževati. To je pomembno z več različnih vidikov, ki vam omogočajo pot naprej. Jupiter v Kozorogu bo poskrbel, da boste širili svoja obzorja, pri katerih boste ohranjali smisel za preprostost. V drugi polovici tedna vas čaka nekaj finančnih težav, a to je samo v tem tednu in bo minilo. Ne oklepajte se negotovosti in dovolite, da se sprememba zgodi in se temu ne upirajte.
Saturn v Strelcu vas zaznamuje z omejitvami pri ustvarjalnosti, duhovnosti in širjenju. Vendar boste vse to uspešno premagali, če si boste ta teden zadali izziv in vzeli življenje popolnoma v svoje roke! To pomeni, da poskrbite in gradite na svoji neomajni veri v lastni uspeh in uspeh drugih. Medtem, ko ste srečni za druge, osebnostno rastete in po duhovnih zakonih prejmete nagrado. Vse se bo uredilo tako, kot se mora in v vsakem primeru boste zadovoljni z rezultatom.
Pred vami je zelo dobro obdobje! Veliko boste osebnostno rasli ob uresničitvah svojih želja in blaginji na fizični ravni. Ne pozabite gojiti ljubezen do sebe, saj ste Vi točka, s katero se vse začne. Jupiter v Ribah je vidik, ki vam vlada v prvi polovici tega tedna. V naslednjih dnevih tudi sledi Jupiter, vendar se premakne v znamenje mirne Tehtnice, ki vam prinaša počitek in trenutek predaha. Osnujte svoje odločitve na resničnih željah, pri tem pa ostanite stvarni. Ta teden so vam zelo naklonjeni vsakovrstni odnosi.
Prihaja čas, ko se bo življenje za vas postavilo na svoje mesto prav na vseh področjih! Pred vami je teden, ki vam bo še dolgo ostal v spominu, zaradi svoje edinstvenosti in magične lepote, ki jo prinaša. Rešili boste vse spore, začeli znova, medtem pa ogromno osebnostno zrasli. Tema vašega tedna je tudi zakon ravnovesja, ki vam prinaša vse, kar si želite v snovnem svetu. Konec tedna boste čutili željo po tem, da lahko dosežete še več in prav je tako. Le pogumno naprej.