Te Mana

Te Mana me je povsem prevzela, piše Monika Kubelj na svojem portalu. Ki ga toplo priporočamo v branje!

Občutek je bil dober že takrat , ko sem se spoznala s to posebno kozmetično linijo, ki jo predelujejo in izdelujejo prvi prebivalci Nove Zelandije – Maori. V mojih letih je že pomembno, kako skrbimo zase, kako smo zadovoljne same s seboj. In da tisto, kar uporabljamo, godi naši koži. Z veliko radovednostjo sem uporabila izdelke, ki zahtevajo večstopenjsko nego in so zaradi slednjega še dodatno zanimivi. Kaj je Te Mana, kaj obljublja in zakaj je predstavnica mag. Mojca Škoberne nanjo tako ponosna?

V prvi vrsti gre izpostaviti, da je Te Mana butična kozmetika malo višjega cenovnega razreda, ustvarjena v sodobnem času na Novi Zelandiji. Butična zato, ker je za razliko od ostalih kozmetik izdelana iz avtohtonih biomimetičnih sestavin nabranih in predelanih ročno po izročilu novozelandskih staroselcev Maorov. Maorska medicina in njihova povezanost z naravo je skrbno negovana še danes in je v Te Mani na poseben inovativen način prepletena z najnovejšimi znanstvenimi trendi o negi in preprečevanju staranja kože.

Kakor lahko tudi sami preberete na spletu, linijo izdelkov odlikujejo prvovrstne sestavine, ki aktivno pomagajo pri dvigu vitalnosti kože, ščitijo kožo pred onesnaženostjo iz okolja, uravnavanju maščob, kožo torej pomladijo, osvežijo in ji nudijo dolgotrajno navlaženost. Po dveh tednih uporabe čistilnega gela, oljnega eliksirja Vitamin -C4 in izdelka AHO (Aktivna poživljajoča esenca z lastno patentiranim kompleksom BioRestore4Plus, ki pomaga preprečevati škodo prostih radikalov), lahko govorim samo o pozitivnih izkušnjah.

Tu se skriva Enzogenol, v lubju bora.

Edinstveno posebnost predstavljajo vrhunske, klinično preizkušene in za kozmetično industrijo neobičajne sestavine in Te Manine lastne formule. Avtohtone rastline, ki so izolirane in genetsko stare več kot 80 miljonov let nabirajo ročno v morju in divjini pragozdov Aotearoa-e na Novi Zelandiji. Nabiranje rastlin je še vedno živ in posebej spoštljiv obred. Popolno zlitje z neokrnjeno naravo omogoča prepoznavanje tistih rastlin, ki naravno vsebujejo še posebno visoko vitalnost in vsebnost bioaktivnih substanc. In kot berem na www.te-mana.eu, ohranjajo spoštljiv odnos do okolja.

Kaj najdemo v Te Mana izdelkih? Olje kivijevih semen, Manukin med, rdeče in zelene novozelandske alge, gel črne praproti, novozelandski zeleni čaj, kolagen iz merino volne, olje iz listov kawakawe

Učinkovitost? Ugodna ?.

Svežina, dober občutek, skladnost formule. Veselje je uporabljati nekaj, kar ima lepotni namen in hkrati nudi eksotično zgodbo.

Monika Kubelj