Spoznanje nekega dne

Želim podeliti svoje spoznanje preteklega petka. Razen tega, da je imel mož dopust in da je mlajši sin dopolnil 16 let, je bil povsem običajen dan?❤️

Moje spoznanje je sledeče. Epidemija nas je ustavila. Naj bi nas ustavila. Vsi se najbrž strinjamo, da sta narava, vesolje, ali komurkoli že to pripisujemo, želela, da malo izprežemo, da tako ne gre več naprej, da vsi skupaj na tem zemeljskem svetu preveč hitimo. Morda ne vsi, jaz zagotovo. Imam prehiter tempo. Še vedno. Tudi od svoje punčke sem ga pričakovala. Pohiti sem, pohiti tja, še to je potrebno postoriti, da bomo potem to in to itn. Začutila sem, da nas je narava ustavila, da se moramo vrniti k njej. Tako za lajšanje manjših zdravstvenih težav z njenimi pripravki kot le da se nanjo ozremo, jo opazujemo, objamemo kakšno drevo.

Verjemite, objem zna biti zdravilen?? Morda je tudi čas, da se zavemo, da jo preveč uničujemo z najrazličnejšimi substancami.

Lahko so to tudi kozmetika, čistila … Na tej točki te vabim, da svojo lepoto izraziš na naraven način s kozmetiko Mayarula (www.mayarula.si), ki nima neželenega vpliva na okolje. Razmisli tudi o uporabi še drugih naravnih kozmetičnih sredstvih, kot so mila, šamponi, in se loti čiščenja z naravnimi čistili.

Malo sem zašla … Torej, vse to mi je jasno in sem tako čutila že prej. Vendar pa sem sama še vedno ujeta v hitenje.

Ko me je prešinilo, da se moram tudi glede tega ustaviti, sem cel večer to preizkušala s svojo petletno Mayo. Dala sem ji čas, nisem je priganjala pri tuširanju, oblačenju pižame, umivanju zob …

Vse je naredila v svojem ritmu, na svoj način, morda malo počasneje kot sicer, a z veliko več miru v srcu predvsem pri njej, saj ni bila v stresu, ker jo priganjam. Saj sploh ne vem, zakaj jo priganjam in ji s tem krajšam trenutke tukaj in zdaj. To ni dobra popotnica. Ampak tako sem znala, bila naučena, tako sem prevzela. Bilo jo je neprecenljivo opazovati pri tem, kako doživlja svoj trenutek neokrnjeno oz. tako, kot sama želi.

A korak za korakom se učimo vsak dan novih stvari. Tako sem jaz ozavestila danes to, jutri bom morda kaj drugega in včeraj sem kaj tretjega ali pa morda tudi ne. Zagotovo ne bom od danes naprej vedno popolna, sem pa ozavestila ta problem in bom v bodoče pozorna ter delala na tem, da mi pride v kri. Če me je to naučil koronavirus, sem mu hvaležna.

Hvaležna sem tudi, da sem to podelila s tabo, morda še komu naredi klik za kakšen preblisk❤Z ljubeznijo, Darja

?Ustvarjalka kozmetične linije Mayarula