Ste se kdaj vprašali, kako nas in dogajanja v Sloveniji vidijo tujci? Kako tujci in Slovenci, ki živijo v tujini gledajo na aktualne dogodke v Sloveniji, proteste, sodbe in odločbe Ustavnega sodišča? Kako gledajo na izvažanje laži v tujino?

 

Danes smo prejeli zanimiv pogled na dogajanje v sodstvu in politiki s strani nemškega državljana. V nadaljevanju objavljamo izvirno sporočilo v nemščini, kakor tudi prevod teksta.

“Slowenien ist ein einzigartiges Mitglied der EU.

Erstaunlich, was in Slowenien vor Gericht passiert. Das Verfassungsgericht ist sogar halb kommunistisch.

Urteile sind tragisch komisch und schädlich.

Da keine Kommunisten an der Macht sind, wie es in den meisten slowenischen Regierungen der Fall war, stellen sie jedes Dekret gegen eine demokratisch gewählte Regierung zum Nachteil der Bevölkerung in Frage.

Bis jetzt entscheiden die Gerichte, dass die Todesdrohung keine unerlaubte Handlung ist, es sei denn, ein Linker bekommt die Drohung, das Gericht bestraft Sie sofort.

Die wirtschaftskommunistische Mafia wird nicht bestraft und wird nicht von den Gerichten bestraft.

In Slowenien sind sogar Straßen nach dem Diktator Tito von Jugoslawien benannt. Ich kann mir Adolf Hitler Strassen in Deutschland nicht vorstellen Journalisten verklagen Politiker wegen Äußerungen und nachweisbarer Lügen und verleumden Politiker in Form von Schadensersatzklagen.

Falsche Welt der Demokratie.

Slowenien blieb im Kommunismus.

Die derzeitige demokratische Mitte-Rechts-Regierung versucht, die Demokratie zu etablieren. Dabei wird sie von allen kommunistischen Kräften der privilegierten Kommunisten daran gehindert, sie mit Lügen und Manipulationen auf jede erdenkliche Weise gewaltsam zu stürzen.

Lügen und Manipulationen werden sogar an EU-Kommissionen exportiert.

Slowenien ist ein Paradies für Kommunisten und diverse Mafia-Strukturen.”

Slovenija je edinstvena članica v Evropski uniji.

Prav neverjetno je, kar se dogaja na sodiščih v Sloveniji. Ustavno sodišče je napol komunistično.

Njihove sodbe pa so tragično smešne in škodljive.

Ker na oblasti niso komunisti, kot so bili v večini slovenskih vlad, izpodbijejo kakršen koli odlok slovenske demokratično izvoljene vlade v škodo ljudstva. Sodišča razsojajo, da smrtna grožnja ni delikt, razen če jo prejme levičar. V tem primeru vas sodišče kaznuje takoj.

Ekonomska komunistična mafija ni kaznovana na sodiščih. Celo ulice so v Sloveniji poimenovane po diktatorju Titu iz Jugoslavija. Ne morem si predstavljati Ulice Adolfa Hitlerja v Nemčiji.

Novinarji tožijo politike zaradi izjav in preverljivo lažejo in obrekujejo politike tudi v odškodninskih zahtevkih.

Napačen svet demokracije.

Slovenija je ostala v komunizmu.

Trenutna desnosredinska demokratična vlada poskuša vzpostaviti demokracijo. Vse komunistične sile privilegiranih komunistov pa to poizkušajo preprečiti, ter z lažmi in manipulacijo strmoglaviti to vlado. Laži in manipulacije izvažajo celo v komisije EU.

Slovenija je raj za komuniste in različne mafijske strukture.