Pustolovski park Geoss d.o.o. že šesto leto zapored vabi, da z njimi zaključite sezono plezanja po drevesnih krošnjah na prav poseben način, to je na prireditvi Noč čarovnic, ob ognju in soju sveč ter družbi najbolj pustolovskih čarovnic in čarovnikov. To se bo dogajalo 31. 10. 2017 ob 18. uri, in sicer med krošnjami, kjer se boste lahko sprehajali že v temi.

Pustolovski park Geoss bo v Noči čarovnic odprt samo za tiste, ki se boste vnaprej prijavili in plačali prijavnino, in sicer najkasneje do ponedeljka, 30. 10. 2017, do 15. ure. Prijavnina, ki vključuje spust po najdaljši jeklenici v osrednji Sloveniji (Flying Fox, v skupni dolžini 915 m), sprehod po osvetljeni rumeni, zeleni in modri progi ter golaž in čaj, znaša 15,00 evrov na osebo, če jo boste plačali pred dogodkom. Na dan dogodka bo prijavnina znašal 20,00 evrov.

Za udeležbo je nujna predhodna prijava, in sicer po elektronski pošti na naslednji naslov: [email protected] ali prek tega obrazcaPrijave in plačila zbirajo do vključno 30. 10. 2017 oz. do zapolnitve mest.

V primeru slabega vremena bo dogodek odpadel, prijavnino pa vam vrnejo na vaš račun ali pa jo bodo organizatorji upoštevali pri nakupu vstopnic za Pustolovski park Geoss med jesenskimi počitnicami 2017.

DODATNA PONUDBA za vse udeležence Noči čarovnic v Pustolovskem parku Geoss:

30 % popust na vstopnino za Pustolovski park Geoss na dan dogodka, 31. 10. 2017 (v času odprtja Pustolovskega parka Geoss med 10. in 17. uro).

L. G.