Nova javna razsvetljava

Poletje ni samo čas počitnic, je tudi čas obsežnejših investicijskih gradbenih del. V Loki pri Mengšu na Cesti na Gmajno se je tako že pričela gradnja nove javne razsvetljave, ki bo postavljena od Športnega parka Loka po delu cestišča Na Gmajni, kjer je do sedaj še ni bilo. Postavili bodo 18 stebrov javne razsvetljave. S tem bo območje, ki je zaradi bližine Športnega parka Loka, prometno zelo obremenjeno s pešci, kolesarji in z avtomobili, ustrezno razsvetljeno, zagotovljena bo tudi višja prometna varnost. Dela bodo zaključena predvidoma do konca julija 2017.

Prenova Grobeljske ceste

To pa v Mengšu ne bodo edina dela. Prenova ceste bo potekala tudi na Grobeljski cesti, tam bo zaradi del od 3. julija dalje postavljena polovična prometna zapora, in sicer od Gasilskega doma do križišča z Detelovo ulico. Zapora bo trajala predvidoma 30 delovnih dni.

Gradbena dela na vodovodu

Na Trubarjevi ulici  so se 3. julija pričela investicijska gradbena dela na vodovodu, zaradi del bo v tem času delna zapora ceste. Predvideni rok končanja teh del na vodovodu je 60 dni.

J.S.