SDS predstavila svoje kandidate za župane in pravijo, da so to ljudje, ki imamo radi kraj, kjer živijo, in ki imajo radi svojo domovino. Predvsem pa jim ni vseeno, kaj se dogaja okrog njihovih domov in njihovih občinah in ni jim vseeno, kaj se dogaja v naši domovini.

Zapisali so, da so pripravljeni delati: “za skupno dobro in za to, da bodo naše generacije, naši upokojenci, naši mladi, naši podjetniki, gospodarstveniki, kmetje, naši otroci in vnuki imeli lepo in dostojno življenje. Ne le v prihodnosti, ampak že danes. V času, ko so pred nami veliki izzivi povezavi z energetsko draginjo in morebitno gospodarsko in finančno krizo.

In dodali: “Zato, da bi ohranili blaginjo za vse, je pomembno, da so povezani in delamo v dobrobit vseh nas že v lokalnih skupnostih – v občinah, kjer živimo.

Zato so na letošnjih lokalnih volitvah ponudili več tisoč članov in simpatizerjev SDS, ki pri tem prosijo za podporo občank in občanov. Nobena druga stranka v Sloveniji ni zmožna ponuditi takšne izbire kandidatov, ki jih odlikuje ljubezen do kraja, kjer živijo, in skrb za dostojno življenje vseh ter blaginjo. Za vodenje občin se v tem trenutku poteguje 117 kandidatov za župane in županje Slovenske demokratske stranke ali s podporo Slovenske demokratske stranke in več kot 3.000 članov in simpatizerjev SDS, ki kandidirajo za predstavnike v lokalnih skupnosti.

 

Spletno uredništvo