Res me ne zanima al si vsejed, vegetarijanc,vegan….vsak ve, kaj je najbolš za njegovo telo in konckoncev zdravje.

Brez zamere, ampak dvignš mi pa žiuc k dobesedno posiljuješ in vsak dan poudarjaš svoje veganstvo in kako si oh in sploh proti ubijanju živali. Ampak glej ga zlomka, potem pa objavš na fb fotko svoje pice, seveda home made, ampak, gre pa za vsem znano klasiko šunka, gobe, sir in kot pika na I še hrenovke. Sledi pripis, da ma prjatu rojstn dan in se boste mal pregrešil. No, ne mine par dni, se objav fotka,spet home made kuharija in se peče torta v pečici, za mizo pa goveja juhca, no potem pa neki polpetki iz soje. No, ampak trdiš, da si vegan!!!

Aja, torta je pa brez jajčk nastala, pa da ne nadaljujem o smetani, maslu ipd? Hah, in evo ga izgovor, zdej ma pa tvoja mami rojstn dan in se boste spet mjčkn pregrešil. Pa človek bod fer pa pošten do sebe, če že do drugih nisi, pa si priznej: SM VSEJED, OBČASNI VEGAN ZA KŠN DAN U TEDNU 😉

Ps: u tole absurdno kategorejo pa štejm še enga herbalajfovca. Človk je biu 20 let vsejed, prekrstil bi ga lahko v ljubitelj hitre hrane, s skor 90kg, totalno nezdrav način življenja, alko,cigareti.

No, danes pa, je ta oseba anglčk, on drugim predava o zdravi prehrani, zagovornik vegetarijanstva, kako je pomembno gibanje,zdrav način življenja. Človek je dosegel transformacijo, vstal je kot feniks, v sebi je našel glasnika in s svojim bla bla bla “nateguje” naivneže.

A najbolj smešno je, ko vidm njegove objave mam pred svojimi očmi še zmeri osebo, ki si oblizuje prste k gre vn iz Meka, ene dva skadi, pol pa na pirčk al pa dva, pa domov na kauč pa pred tv fifo špilat.

Heh sorry, sam u lajfu me nep mogu prepričat u svoj bla bla bla.Aja, hah tega se pa tko dobr zaveda 🙂

Pss: jejte kr vm srce poželi, sam ne iskat neke prazne izgovore za svoje “prekrške”.

 

 


V uredništvu vašega portala smo se odločili, da objavimo zapis iz FB takšen, kot je – nelektorirano.