Prometna nesreča na Trzinski obvoznici

Danes okoli 13. 30 ure je bil OKC PU Ljubljana obveščen o prometni nesreči
s poškodbami na Trzinski obvoznici. Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta bili v nesreči udeleženi dve osebni vozili in sicer nisan note in ford S max. V nesreči je na kraju
umrla ena oseba (sopotnica v vozilu nisan), štiri osebe pa so bile s kraja odpeljane v KC Ljubljana (po dosedaj razpoložljivih podatkih niso življenjsko ogroženi). Policisti na kraju še opravljajo ogled kraja in zbirajo obvestila. Omenjeni odsek ceste je tudi zaprt za promet.

Fotografija je simbolična, in sicer starejšega datuma.

Ko bo znano več informacij glede okoliščin nesreče  vam jih tudi
posredujemo.

NOVO O PROMETNI NESREČI

Maja Ciperle Adlešič je po opravljenem ogledu kraja nesreče sporočila, da so policisti ugotovili, da je “74-letni voznik osebnega vozila znamke nissan note vozil po trzinski obvoznici po nasprotnem smernem vozišču, takrat pa je pravilno iz smeri Domžal proti Ljubljani po levem prometnem pasu  smernega vozišča pripeljal 38-letni voznik osebnega vozila znamke ford S max”.

V trčenju med voziloma je 72-letna potnica v vozilu nissan note utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče, so še sporočili s policije. V nesreči so lažje poškodbe utrpela tudi 74- in 38-letna voznika ter 32-letna potnica in petletni otrok, ki je bil v otroškem sedežu, v vozilu ford S max.

Voznika sta bila preizkušena z alkotestom, ki pa ni pokazal prisotnosti alkohola v organizmu.

Policisti so na kraju več ur opravljali ogled. Cesta Ljubljana – Črnuče – Trzin proti Ljubljani pri bencinskem servisu je bila približno štiri ure zaprta, okoli pol petih popoldan pa so jo ponovno odprli.

Maja Ciperle Adlešič
Predstavnica PU Ljubljana za odnose z javnostmi