Pomlad pred pomladjo

Arboretum Volčji potok vse nas vabi na novo razstavo v njihov prečudovit park. Toplo sončno vreme je iz zimskega spanja prebudilo mnoge rastline. Razstava Pomlad pred pomladjo je vsekakor nekaj, kar si velja ogledati.

Vsak dan je sprehod po parku nova zgodba z drugačnimi pogledi. Vsak dan je cvetja več. Ko posije toplo sonce si seveda že želimo in predstavljamo pravo barvito pomlad in ravno to so v Arboretumu želeli pričarati obiskovalcem z razstavo Pomlad pred pomladjo. V pokritem prostoru prehitevamo pomlad za mesec dni. Številne pomladne cvetlične predstavnice se kažejo v svojem najlepšem oblačilu, v usklajenih barvnih kombinacijah in svoji popolni obliki. Pomlad prebuja vsa čutila, pogled na cvetje vas ne bo pustil ravnodušne. V cvetličnih zgodbah nastopajo jegliči, modre čebulice, veternice, tulipani, narcise, potonike in še in še.

Vaši pogledi se bodo ustavili na:
-veličastno pogrnjeni kraljevski mizi s perzijskimi tulipani,
-sončno rumeni cvetlični energiji,
-gostjah iz Orienta v objemu pomladnega cvetja
Prisluhnili boste lahko klepetu tulipanov s francoske obale, nizozemskih nižin in arboretuma in si predstavljali, da ste za mizo, pogrnjeno z nebesno modrino, rumeno toplino in nežno belino.

Razstava bo na ogled do 26. marca pod platneno streho pri pristavi.