Poletni vklop na Vrhniki

V Občini Horjul so letos na željo staršev prvič sofinancirali poletno počitniško varstvo t. i. »Poletni vklop«, ki se bo dogajal na Vrhniki. Horjulski otroci (oz. njihovi starši), ki si bodo zaželeli poletnega varstva, se bodo lahko priključili Zavodu Ivana Cankarja na Vrhniki.

Poletni vklop bo predvidoma potekal od drugega tedna v juliju do predzadnjega tedna v avgustu, in sicer bo “zbor” v avli OŠ Ivana Cankarja na Vrhniki vsak delovni dan med 6 30 in 16 30. Poleg tega, da Poletni vklop ponuja “rešitev” za poletno varstvo mlajših otrok, je organiziran tudi z namenom, da polepša poletne počitnice otrokom in jim omogoči nepozabna doživetja ob sproščenem in aktivnem preživljanju prostega časa.

Predviden strošek staršev za otroke iz občine Horjul bo znašal samo tri evre na dan, starši pa bodo morali posebej pokriti še stroške izletov, ki bodo  – predvideno – enkrat na teden (v gore, na bazen, na morje, v vodni park …). Če pa bodo starši hoteli, pa bo organizirano tudi dnevno kosilo za otroke. Ostale stroške bo pokrila Občina Horjul.

Več informacij bo v prvih dneh julija na voljo na spletni strani Občine Horjul www.horjul.si in na spletni strani Občine Vrhnika in Zavoda Ivana Cankarja na Vrhniki.

B. O.