Poglej v zvezde, ne glej na tla … Tedenski horoskop od 19. 3. do 25. 3. 2018

Če želite uspeti in končno priti do rezultatov, za katere se tako trdo borite, potem boste morali prestaviti v višjo prestavo. Zadnje čase vam kronično primanjkuje koncentracije, ki je ključnega pomena za vaš uspeh. Pretirane aktivnosti na delovnem in zasebnem področju ogrožajo vaš imunski sistem. Čutite izčrpanost, in to nikoli ni najboljši znak. Kljub vsemu si skušajte vzeti dovolj časa za počitek, dovolj spanca in redno prehrano. Sicer pa ta teden na tem področju ni videti posebnosti.

Morda vas nekoliko lovi ali preganja občutek, da vam nekdo nastavlja polena pod noge. Seveda tudi to ni izključeno, a vendarle ste v obdobju, ko si delo najbolj otežujete sami. Imate nekaj težav na področju komunikacije. Nikar ne zanemarite partnerjevih potreb, saj se počuti nekoliko odrinjenega. Samski ste pred časom izpustili lepo priložnost, a po toči zvoniti je prepozno.

Dvojčki, ki ste vpeti v dva različna posla (služba-zasebno) boste ta teden na precejšnjem prepihu. Na trenutke se vam morda dozdeva, da lahko več opravite zasebno, a vprašajte se, ali je to tista prava pot. Bodite pozorni na znake, ki bi morda nakazovali na težave s povišanim pritiskom. Vaša raven stresa je ta hip previsoka in morali boste ukreniti nekaj glede tega. Proti koncu tedna bo več kot primeren čas za kakšen zmenek ali izlet v podaljšan vikend.

 

Finančno ste nekako v zlati sredini, kar se potenciala in priložnosti tiče pa tudi lepo napredujete. Pazita na nepotrebne izdatke, saj se vam lahko kaj kmalu maščuje. Poslušajte svoje srce in ne delajte vedno vsega po prirojenih in priučenih navodilih. Sledi obdobje, ko boste morali stopiti za svoje besede in potegniti precej odgovorne poteze. Vaše počutje bo na zadovoljivi ravni, čeprav bi lahko še nekoliko več postorili na področju kondicije.

Zadnje čase ste imeli na poslovnem področju precej mešan uspeh. Morda se vam zdi, da bolj negativen kot pozitiven, a dejstvo je, da bi bilo lahko in bolje in slabše. Prva napaka, ki jo morate čim prej odpraviti, je vsekakor krog sodelavcev in komunikacija z njimi. Na ljubezenskem področju se vsekakor pazite podobnih napak, kot ste jih počeli na poslovnem. Za ljubezen morate vedno najti čas. Izgovora, da ste prezaposleni, skorajda nihče ne jemlje na način, kot bi si želeli vi, ampak ga razumejo kot odrivanje od sebe.

Na vas ta hip delujejo precej zahtevne sile in pritiski in ste precej podvrženi napakam. Kljub temu pa boste s tekočimi rečmi opravili rutinirano. Nekoliko se zadržite nazaj vsaj pri sprejemanju novih poslovnih odločitev, ki bi lahko resneje vplivale na vašo prihodnost. Nekdo, ki je zadnji čas veliko v vaši bližini, bi rad prišel še bliže. Čeprav vam ta občutek godi, pa se sprašujete, ali bi bila to prava poteza. Če morda zjutraj niste prave volje ali nimate ideje za zajtrk, si lahko pomagate s povsem enostavnim in zelo okusnim živilom, jajcem.

Počutite se močne in prav je tako, saj vas ta teden čakajo precej pomembne odločitve. Ne bojte se prevzeti odgovornosti, saj veste, da ta spada poleg. Sposobni ste nadgraditi trenutno stanje, kar bi se vam lahko zelo kmalu pokazalo tudi na tekočem računu. Morda ste v preteklosti naredili napako, ki jo danes obžalujete. Kar je, je in tu ne morete ničesar več spremeniti. Lahko pa vam izkušnja služi kot vodilo pri nadaljnjem ljubezenskem življenju.

 Tedenski horoskop Škorpijonom sporoča naj se končno pričnejo poslušati. Če menite, da si zaslužite več in je čas za finančno izboljšanje potem se vsekakor ne motite, saj ste že marsikaj postorili v tej smeri. Čaka vas zelo prijeten teden na ljubezenskem področju. Vsi bi radi uživali in se imeli lepo, a pretiravanje v katerikoli stvari pač ni dobro za človekovo zdravje. Pozanimajte se. kaj vaše telo potrebuje in zadovoljite potrebam.

Nečesa se morate resno zavedati. Niste edini na tem svetu! V smislu tega, da želite vedno vse opraviti sami. Ne morete sami nositi omare ali kavča, ne morete sami izpeljati projekta, ki zahteva vsaj štiri glave.Na trenutke vas povsem prevzame otročja norost in najraje bi zleteli pod oblake. Svobodni kot ptica brez obvez in dolžnosti. Tudi to seveda prija na trenutke, a gledati je potrebno v prihodnost. Imate ogromno potenciala in nerazčiščenih zadev, ki se kopičijo nekje ob strani.

Trenutno vam težave dela vaša glava, ki je bolj naravnana na prijatelje, druženje in zabavo kot pa na delo. Čeprav mislite, da hujših posledic za vas to ne bo imelo, pa se vam tovrstno razmišljanje lahko kaj hitro maščuje. Skušajte biti bolj zbrani pri svojem delu, v nasprotnem primeru pa si raje privoščite dopust, če le imate to možnost. Skušajte se približati naravi in vsakodnevno za nekaj ur odklopiti vse okoli sebe. Razmislite o kakšnem hobiju!

Vprašajte se, ali ste s trenutnim stanjem zadovoljni in ali vas zadovoljuje finančna nagrada za opravljeno delo. Če se ne počutite dobro, potem vsekakor razmislite o smiselnosti zamenjave delovnega mesta. V ljubezni vam nekaj ne da miru. Lahko, da gre za dvom v partnerja ali celo v samega sebe. Morda se nekje kaže signal, da si vas nekdo želi. To so bili navadno zanimivi in zaželeni dražljaji.

Pred vami se bodo zvrstila številna vprašanja glede dela, ki ga opravljate, napredovanja, izboljšav in podobno. Nekdo vam vztrajno “soli pamet” in nagovarja v določene poteze, a nekje globoko v vas vpije glas, ki vas svari pred tem. Ljubezen je sladka, lahko pa tudi grenka. Potrebno se je privaditi na vse okuse in uživati v slajših ter “preveslati” tiste nekoliko bolj grenke ali kisle.