V skupini Proper se na srečo niso znašli v zagati s predstavitvijo nove plate, saj so svoj debitantski album Naprej  izdali že lani maja, a nekaj koncertov so kljub temu morali odpovedati.

Fantje po besedah basista in avtorja Nejca Podobnika stik ohranjajo prek občasnih videoklicev, a vedno bolj nestrpno pričakujejo možnost, da zopet skupaj zaigrajo.

Tudi skupina Proper stik z občinstvom ohranja prek socialnih omrežij. Na Instagramu smo tako denimo zasledili, kako so si iz dneva v dan ‘podajali mikrofon’.

Nejc nam pojasni: “Za nekaj dni smo poslušalce in poslušalke povabili v svoje sobe, kjer je vsak od nas povedal svojo zgodbo. Verjamem, da ste poslušalci dobili zanimivo sliko, kdo smo člani skupine.”

“Name kot na ustvarjalca ta ‘cageovska’ dimenzija dobro vpliva, saj imam rad tišino,” še razloži Nejc in zaključi: “Ulice so spremenile svoje zvočne podobe in ponujajo prostor za rojevanje novih navdihov za umetniške interpretacije – če bomo le znali iskati preko prvih namigov, ki jih ponuja ta čas.”

Vir: GLASBENA HIŠA ČONCE