Office&More in Jolly podarila 1.000 barvic Zvezi Sonček

Dobrodelna akcija Z barvicami do nasmeha je dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o. in Jolly Slovenija sta z barvicami razveselila kar 1.000 otrok Zveze Sonček so.p.

V mesecu aprilu in maju je že tradicionalno potekala dobrodelno-prodajna akcija, v okviru katere so ob vsakem kupljenem kompletu barvic Jolly v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, organizatorji dodaten komplet podarili v dobrodelni namen. Uspelo jim je izpolniti zadani cilj – 1.000 kompletov barvic Jolly v prodajni vrednosti več kot 10.000 evrov.

Barvice so na prireditvi v Živalskem vrtu predali Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, in Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., v okvirju katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, ter Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija.

Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija, Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček so.p., in Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, Acron, d.o.o.

V podjetju Acron z navdušenjem pripravljajo dobrodelne projekte in pravijo, da s tem, ko nekaj podarijo, pravzaprav največje darilo dajejo sebi – tj. občutek ponosa, da so storili nekaj dobrega.

Direktor Zveze Sonček so.p., Iztok Suhadolnik, je v zahvalnem nagovoru sporočil: »Čestitke organizatorjem za uspešno izpeljano akcijo. Sonček so.p. organizira tudi poletne počitnice za otroke in prepričani smo, da jim bomo s kakovostnimi barvicami Jolly še polepšali poletje.«

Monika K.