25. 2. 2019

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOMŽALAH IN POSKUS POŽIGA

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o požaru na avtomobilu v bližini vodnega zajetja v Zaborštu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec predhodno z dvorišča hiše v Domžalah izvršil tatvino odklenjenega avtomobila, v katerem je bil originalni ključ. Vozilo je nato odpeljal na zgoraj navedeno lokacijo in ob zapustitvi v notranjosti vozila zanetil požar. Ogenj je opazil mimoidoči občan in ga še pravočasno pogasil, da vozilo ni zgorelo v celoti. Z dejanjem je lastnik oškodovan za okoli 1.500 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP

Policisti PP Domžale so v Depali vasi imeli v postopku mladoletnega voznika kolesa z motorjem, ki ga je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper mladoletnega voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

26. 2. 2019

ZASEG OSEBNEGA AVTOMOBILA NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP V TRZINU

Policisti PP Domžale so imeli v Trzinu v postopku voznika osebnega vozila, ki ga je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

27. 2. 2019

POŠKODOVANJE VOZILA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o poškodovanju vozila v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec v Domžalah poškodoval osebno vozilo znamke Ford tako, da je z neznanim predmetom poškodoval lak barve na zadnjih desnih vratih vozila. Z dejanjem je lastnika oškodovan za okoli 300 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

28. 2. 2019

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM NA PODLAGI 23. ČLENA ZPRCP

Policisti PP Domžale so v kraju Brdo pri Lukovici imeli v postopku mladoletnega voznika kolesa z motorjem, ki ga je vozil brez vozniškega dovoljenja. Zaradi navedenega je bilo vozilo vozniku na podlagi 23. člena ZPrCP zaseženo in s pogodbeno avtovleko odpeljano v hrambo. Zoper mladoletnega voznika bodo policisti podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v postopku kršitelja, kateremu so zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

1. 3. 2019

TATVINA KOMBIJA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kombija v Domžalah. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na neugotovljen način iz parkirišča izvršil tatvino starejšega rdečega kombija Renault Master, KR73-45D. Z dejanjem je lastnik oškodovan za okoli 2.100 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo (0,72 mg/l). Kršitelju so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, katerega bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA V DOMŽALAH

Policisti PP Domžale so v Domžalah imeli v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola nad dovoljeno koncentracijo (0,85 mg/l). Kršitelju so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v Mengšu v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE

Policisti PP Domžale so imeli v Trzinu v postopku kršitelja, ki so mu zasegli manjšo količino prepovedane droge. Policisti bodo zoper kršitelja uvedli hitri postopek pri prekrškovnem organu.

2. 3. 2019

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO NA PŠATI

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v naselju Pšata. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod odprl pritlično okno in tako prišel v notranjost stanovanjske hiše, iz katere je odtujil več kosov različnega orodja, s čimer je oškodoval lastnika za okoli 1.100 EUR. Policisti   nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

3. 3. 2019

KRŠITEV JRM NA VIRU, ODREJENO PRIDRŽANJE IN ZASEG OROŽJA

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o kršitvi javnega reda na Viru. Ugotovljeno je bilo, da je doma sin v vinjenem stanju kršil JRM. Med postopkom je tudi žalil policiste. Ker ni prenehal s kršitvijo, mu je bilo odrejeno pridržanje do iztreznitve, vendar je bilo kasneje zaradi zdravstvenih težav prekinjeno. Prav tako mu je bila zasežena pištola s pripadajočim nabojnikom, za katero ni posedoval dovoljenja. Po zbranih obvestilih bodo policisti zoper njega izvedli ustrezen ukrep.

TATVINA OSEBNEGA AVTOMOBILA V DOBU

Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini OA Renault Twingo izpred enega izmed lokalov v Dobu. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec s kraja odpeljal navedeni avtomobil z originalnim ključem, ki je bil v vozilu. Policisti so nato pri pregledu terena odkrili zgoraj navedeno vozilo in ga po ogledu in zavarovanju sledov vrnili lastnici. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Vir: Policijska postaja Domžale