Nujno! V nesreči je bil udeležen neznan voznik in otrok na  kolesu

Ljubljanski policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes okoli 18.50 ure v Volčjem Potoku v bližini hišne številke 19.
V nesreči je bil udeležen neznan voznik in otrok na  kolesu.
Po zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik vozil iz smeri Radomelj
proti Kamniku in pri nepravilnem prehitevanju trčil v kolo otroka. Po trčenju je otrok padel s kolesa na travnato površino, voznik pa je odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč. Po razpoložljivih podatkih policije naj bi otrok v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

Gre za vozilo znamke audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči ali neznanem vozniku oziroma vozilu, naprošamo da to sporočijo na številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583-88-20 ali pa pokličejo na anonimni telefon 080 1200.
Za pomoč se vam zahvaljujejmo in vas lepo pozdravljamo.
Nataša Pučko
Predstavnica za odnose z javnostmi
Policijske uprave Ljubljana

 

Preklic

Preklicujemo zaprosilo za objavo v medijih v zvezi iskanja neznanega voznika in osebnega vozila Audi A6, ki je bil udeležen v včerajšnji prometni nesreči s pobegom v Volčjem potoku.

Voznik se je danes popoldan sam javil na Postaji prometne policije Ljubljana.  Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in dokazov zaradi suma storitve kaznivega dejanja

Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči po 328. členu KZ-1.

Za objavo našega zaprosila se vam zahvaljujemo, prav tako se zahvaljujemo
vsem, ki so nas poklicali.