Zaslužite si več in to lahko tudi dosežete, če boste le dovolj vztrajni pri razlagi pravim ljudem. Včasih enostavno morate z verige spustiti tisto “zver”, ki prebiva globlje v vas. Seveda v mejah normale in premišljeno. Zaupate lahko le določenim osebam in to dobro veste tudi sami. Čeprav bo marsikaj slišati lepo, pa informacije vzemite z nekoliko rezerve. Obeta se vam preizkus značaja                                                                                         kakršnega, ste  doslej opravljali z odliko. 

Preveč ste garali za cilj, pred katerim ste se znašli, da bi zdaj štafetno palico prepustili drugim. Še prav posebej je nekdo v vaši bližini goreče pripravljen tudi umazano igrati, da bi le pobral zasluge, ki gredo vam. Ne izpostavljajte pretirano svojega mnenja glede zadeve, ki se tiče vašega doma. Po navadi je potreben kompromis, včasih pa je enostavno najbolje dati prav partnerju.

Pred vami je teden, ko boste pomislili, da bi bilo bolje iti v politiko, kot pa da bi se ukvarjali s poslom, ki ga imate na grbi. Zdelo se vam bo, da ste padli v neko sivo območje, kar se ljubezni tiče. Tako kot na splošno v življenju, tudi na tem področju ni vse rožnato. Nek neprijeten občutek se vleče že nekaj časa. Če v kratkem ne boste odkrili vzroka, bi bilo morda dobro obiskati svojega zdravnika. Lahko gre za neko malenkost, ki ste jo spregledali in vam greni dneve z nekoliko slabšim počutjem.

Videti je, da boste nadaljevali uspešen teden in ga še dodatno oplemenitili z dobrimi potezami. Ne zapravite izjemne priložnosti, ki se vam pripravlja, saj bi vam bilo lahko še pošteno žal za izgubljenim. Preveč pogovora vas utruja in radi bi, da vam partner vidi v dušo ter prebere, kar ga zanima. Tako seveda ne gre! Če ne boste vložili vsaj najmanjšega napora v svojo zvezo, lahko pride do težav.

Preveč ljudi vam že govori, da so vaše zamisli sijajne, da jim ne bi verjeli. Radi ste v ospredju in narekujete tempo, a včasih enostavno ne verjamete sami vase. Ta teden bi se vam omahovanje lahko maščevalo. V nasprotnem primeru pa vas čaka zelo lepa nagrada in motivacija za naprej. Verjemite vase in v svoje sposobnosti. Lahko bi bolje poskrbeli za svoje splošno počutje, a načeloma ni videti slabo.

Sami najbolje veste, koliko zmorete in ne bodite prezahtevni do sebe, saj se vam lahko to maščuje. Ni prvič, da želite narediti več, kot zmorete. Delovni teden je z namenom dolgo toliko, kolikor je. Potrebujete tudi počitek, trezno glavo in sveže ideje. Na silo pač ne gre.  Dobro se boste počutili v izbrani družbi in prav to bi moralo biti vaše izhodišče za vse ostalo.

Ni dobro mešati intimnega življenja in drugih reči, še posebej takrat ne, ko se vam zdi, da ste v življenjski priložnosti. Tako samski kot vezani boste na hudi preizkušnji, saj se boste srečali s pravim angelom, ki zna precej razburkati gladino sicer nekoliko umirjenega ljubezenskega življenja. Malce premalo se posvečate svojemu počutju. Pazite na minus določenih snovi, ki povzročajo glavobol.

V miže boste opravili z zadanimi nalogami in želeli si boste še. To s seboj prinaša tudi pozitivne finančne posledice, a vseeno imejte v mislih, da je nekje potrebno potegniti zavoro. Misli vam počasi uhajajo k dopustu in prav je tako. Morda se ravno zato tako ženete, da bi čim manj odprtega pustili za seboj. Pred vami je teden načrtovanja in sladkih skrbi ob podpori partnerja.

Kaže na nekaj težav na poslovnem področju, za katere pa boste večinoma krivi sami. Potrudite se, da jezik ne bi prehiteval možganov, sicer si boste nakopali le še več nepotrebnega dela. Sicer lahko z vsem opravite kot po navadi, a je vseeno škoda dodatnega časa za nekaj, kar je bilo enkrat že narejeno. Če je v vaše intimno življenje pred kratkim vstopila tretja oseba, potem vsekakor potrebujete nekaj konkretnih odločitev. Boleče bo, če ne boste izbrali prave poti.

Ni treba, da vsi izvedo, kaj si mislite, še preden je zadeva zrela za realizacijo. Nekdo bi se nadvse rad okoristil z vašimi možgani. Enkrat se je že in nobenih zadržkov nima, da se ne bi še enkrat. Če ste v zadnjem času posvečali svoji družini malce več pozornosti kot zadnje čase, potem vas čaka prijeten teden na zasebnem področju. Lahko pa bi malce bolj zdravo jedli, saj vas zadnje čase močno vleče k pregreham.

Najboljše, kar lahko ta teden storite zase in za svoje bližnje je, da se sprostite. Uživajte v skupnih trenutkih, poveselite se in pojdite nekam, kjer že dolgo niste bili, a vas tja zelo vleče. Partner vam bo nadvse hvaležen in občutki bodo čudoviti. Morda ste nekoliko preveč aktivni na različnih področjih. Četudi utrujenosti ne čutite pa vam lahko v prihodnosti škodi.

Poskrbite za to, da boste imeli čimveč raznovrstnega dela in opravkov. Vedno enako delo vas mori in potem se ne počutite najbolje. Žal zaradi tega trpi tudi vaša okolica, družina, prijatelji. Proti koncu tedna vas čaka nek zanimiv pogovor o prihodnosti in ne recite takoj, da vas ne zanima. Lahko bi vam bilo še žal. Zaljubljeni boste le še bolj zaljubljeni in morda boste želeli nadgraditi vaš odnos. Samski se vsekakor odpravite v           družbo in skušajte spoznati nove ljudi.