Uvod v spomladanski del letošnje sezone v 2. SNL je bila za “Modre” iz Doba v znamenju gostovanja v Beltincih, kjer se je v 18. krogu 2. SNL članska ekipa NK Roltek DOB pomerila s tamkajšnjo ekipo ND Beltinci in z njo remizirala 1:1.

Gol za Dobljane je v 16. minuti dosegel Denis Petrovič, pri Beltincih pa se je prvič med strelce vpisal Alan Hočevar.

Dobljani so na tekmi takoj prevzeli pobudo in si že na začetku tekme priigrali nekaj priložnosti na tekmi, v vodstvo pa prešli že v 16. minuti srečanja, ko je za 0:1 v polno zadel Denis Petrovič. Minimalno prednost so kljub nekaj priložnosti domačih uspeli zadržali do konca prvrega polčasa. V drugem polčasu, pa so si domačini priigrali več priložnosti ter eno izmed njih tudi “kronali” z zadetkom, ko je za izenačenje na 1:1 in “prekletstvo bivšega”, poskrbel Alan Hočevar, ki je še v minuli sezoni nosil dres “Modrih” iz Doba.

Ker se do zadnjega sodnikovega piska rezultat ni več spremenil, sta si ekipi morali seči v roke za remi in se zadovoljiti z eno točko.

V 19. krogu 2. SNL bodo Dobljani doma gostili NK Drava Dakinda Ptuj. Tekma bo to soboto, 16.marca, ob 15. uri v Športnem parku Dob pri Domžalah. Tekmo bo sodil Antič Mihael.

Čestitke Dobljanom za srčno borbo do zadnjega sodnikovega piska!

Foto: J.A., NK Roltek Dob

G. H.