Noč v Eco Resortu s Kingstoni je odpovedana!

Noč Eco resorta s Kingstoni je odpovedana. Občina Kamnik je zavrnila izdajo dovoljenja organizatorju. 

Za vse prodane karte vrnemo denar in se hkrati opravičujemo za nevšečnosti.

Nagajanje, zavist, škodoželjnost in hinavščina so pač prevladali, četudi se za posameznika, ki zadevo koordinira, vodi postopek za odvzem opravilne sposobnosti, saj škoduje sebi in drugim, predusem pa je v igri zloraba državnih inštitucij.

Občini Kamnik pa čestitke in zahvala za vso podporo razvoju turizma, in želim vse lepo, ko si boste pripenjali medalje za rekorde v turizmu.

Matjaž Zorman, vir FB

Na njegovo objavo na Facebooku je kmalu odreagiral sam župan občine Kamnik!

Matej Slapar:

Kakšno zavajanje, g. Zorman. Danes je na Občino prišla vloga za prekomerno obremenjevanje s hrupom (po zakonu je treba dati vlogo 30 dni pred dogodkom). Obravnavali smo jo takoj danes in bi vam v najkrajšem možnem času dali odločbo/poziv za dopolnitev. Vi pa že vnaprej prejudicirate in valite krivdo na Občino. Ne razumem takega sprenevedanja.

Seveda smo nestrpno pričakovali reakcijo na županovo objavo na FB od glavnega “krivca” odpovedane prireditve.

Matjaž Zorman:

Spoštovani župan, organizator dogodka je 23.5. oddal vlogo za prireditev. Dokumentacijo, ki je vedno ista, je gospa iz sobe 59 (Mihaela Bernot Veternik) nenehno zavračala in zahtevala nove in nove dopolnitve na ustni osebni ravni.

Prav tako je predstavniku Kingstonov močno črnila in blatila mene osebno in destinacijo, ter tako med drugim izjavila, da dovoljenja v nobenem primeru ne bo izdala. Na podlagi ragovora predstavnika Kingstonov z njo, so Kingstoni in organizatorji odpovedali prireditev, saj jim je grozila s policijo in odklopom elektrike.

S strani občine je bilo storjeno vse, da se odslovi priznane glasbenike in dogodek v resortu.
Vloga za povečan hrup, ki jo omenjate, je povsem brezpredmetna, vložimo jo iz navade, govora je o prireditvi.

Ni prvič, da se na nižjih nivojih birokracije tako vedejo, vodijo povsem drugačno smer razvoja, kot je smer razvoja turizma in se petelinijo.Tudi fb ni pravi medij za to razčiščevanje, vendar se vam je zapisalo, da se sprenevedam, zato pojasnim.

Turizem smo ljudje, ljudje ki se tudi učimo. Upam, da v dobro turizma in razvoja.

Kakšen bo epilog te “nepotrebne zgodbe” z nič hudega slutečimi Kingstoni, pa v uredništvu portala še ne vemo …