NK Roltek Dob je na domačem igrišču ugnal ljubljansko ND Ilirija 1911 s 3:1

Članska ekipa NK Roltek DOB je 3. kroge pred koncem letošnjega jesenskega dela prvenstva v 2. SNL, v Športnem parku Dob pri Domžalah gostila ljubljansko ND Ilirija 1911 in jo ugnala s 3:1.

Glavni sodnik srečanja Mihael Antič je imel v napeti tekmi precej dela, saj je rdeči karton pokazal že v 12.minuti tekme in pri gostih predčasno poslal “pod prho” Nejca Strajnarja, na tekmi pa je sicer poleg rdečega, pokazal tudi 9 rumenih kartonov.

V 1.polčasu so se bolj izkazali domači, ki so tudi prvi povedli in sicer v 37.minuti tekme, ko je za 1:0 v polno zadel  Dino Suljevič

Gostje iz Ljubljane so uspeli rezultat izenačiti v 69.minuti, ko je za 1:1 zadel nekdanji nogometaš “Modrih” iz Doba, Martin Cesar.

Dobljani so z nogometašem več v polju rezultat spet uspeli obrniti šele v 83.minuti, ko je za ponovno vodstvo poskrbel Denis Petrovič in v polno zadel za 2:1.

Za končnih 3:1 je le 3 minute kasneje zadel še Mark Kos, pa čeprav je uradna statistika gol “pripisala” gostujočemu nogometašu  Oskarju Cvjetičaninu, ki tega avtogola v svoji statistiki zagotovo ne bo vesel.

Domači strateg Nenad Toševski, ki je bil po prikazanem zelo zadovoljen, je na tekmi opravil vse tri menjave, v igro pa so vstopili še Petrovič Denis, Kos Mark in Lužar Jakob.
Čestitke “Modrim” iz Doba za zmago!

NK Roltek DOB : ND Ilirija 1911 3:1(1:0)FT

Dino Suljevič (37′), Denis Petrovič (83′) ; Oskar Cvjetičanin (86′-ag), Cesar Martin (69′)

Sodniki: Antič Mihael (glavni sodnik), Mežnar Matic (1. pomoč), Mijatovič Veljko (2. pomoč)

Delegat: Petrovič Novica

Št. gledalcev: 150

Avtor: Gregor Horvatič

FOTO: Lado Vavpetič