5. 8. 2019
VLOM V VOZILO 
Na makadamskem parkirišču na izhodišču za slap Orglice v Kamniški Bistrici je neznanec vlomil skozi prednja desna vrata parkiranega vozila ter iz denarnice v predalu pred sovoznikom odtujil  denar.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
TATVINA GORIVA IZ REZERVOARJA TOVORNEGA VOZILA NA POČIVALIŠČU V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini goriva iz rezervoarja tovornega vozila na počivališču v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec preko noči na počivališču iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila odtujil za okoli 650 EUR goriva. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
TATVINA V TRGOVINI HOFER 
V trgovini Hofer sta dve neznanki izkoristili nepazljivost zaposlenih in iz trgovine odtujili več prehrambnih izdelkov in tako oškodovale podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
ZAČASNI ODVZEM VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA
Policisti PP Domžale so imeli v Domžalah v postopku voznika osebnega avtomobila, za katerega so sumili, da vozi pod vplivom prepovedanih drog. Odrejen mu je bil strokovni pregled, ki pa je osumljenec odklonil. Vozniku so policisti začasno odvzeli vozniško dovoljenje, ki ga bodo z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče.
PROMETNA NESREČA NA MENGEŠKEM POLJU
Na Korenovi cesti je prišlo do prometne nesreče s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje po nasprotnem voznem pasu pobeglega voznika, kateri je bil kasneje izsleden na domu. Zoper pobeglega voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
6. 8. 2019
PROMETNA NESREČA NA MENGEŠKEM POLJU 
Na regionalni cesti Mengeš-Duplica je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola, vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja  in vožnje zaradi neprilagojene hitrosti voznika motornega kolesa, kateri je izgubil oblast na motorjem in padel po vozišču. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.
7. 8.2019
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA IN DENARJA
V Kamniku je neznani storilec iz odklenjene restavracije in blagajne odtujil gotovino  in mobilni telefon, ki je bil na predalniku. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
8. 8. 2019
TATVINA IZ AVTOBUSA 
Neznani storilec je iz avtobusa last Arriva-Kam-bus iz blagajne odtujil denar in črn nahrbtnik z različnimi dokumenti in s tem oškodoval podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
TATVINA KOLESA V DOMŽALAH
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini kolesa. Ugotovljeno je bilo, da je v Domžalah neznani storilec odtujil odklenjeno kolo znamke BTWIN, model Riverside 500C1, sive barve. S tem je neznani storilec oškodoval lastnika za 250 EUR. Policisti  nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
GLASNA GLASBA 
S strani občana smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanjske hiše in motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršiteljici izrekli ustno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.
10. 8. 2019
DRZNA TATVINA 
Znani storilec je izvršil drzno tatvino iz odklenjenega stanovanja v času, ko je bil oškodovanec doma v kopalnici in iz predsobe odtujil usnjeno moško torbico z vsebino. Oškodovanec je nato sam zasledil storilca, pri katerem je našel svojo denarnico z vsebino in ga zadržal do prihoda policistov na kraj. Zoper znanega storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
TATVINA TORBE Z VSEBINO IZ ODKLENJENEGA OSEBNEGA AVTOMOBILA NA POČIVALIŠČU V LUKOVICI
Policisti PP Domžale so bili obveščeni o tatvini torbe z vsebino iz odklenjenega osebnega avtomobila v Lukovici. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec na parkirišču iz tam parkiranega, odklenjenega, osebnega avtomobila odtujil torbo z vsebino (denar, osebni dokumenti, bančne kartice, kartice zdravstvenega zavarovanja). Z opisanim dejanjem je neznani storilec tuje državljane oškodoval za okoli 250 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.
11. 8. 2019
TATVINA DENARNICE 
Neznani storilec je na Ljubljanski cesti iz odklenjenega tovornega vozila odtujil denarnico z vsebino in s tem oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.
Vira: Policijska postaja Kamnik in Policijska postaja Domžale