Ko odprem FB, najprej najdem 30 objav, kjer je povsod eno samo sovraštvo in pljuvanje po vseh, ki vodijo strategijo in definirajo ukrepe.

Od dežurnega krivca za vse v Sloveniji JJ, ki je poosebljenje vsega zla, princ teme, fašist, diktator in ne vem kaj še vse, do zdravnikov, ki nimajo pojma o ničemer in prikrivajo resnico, do Tonina in Počivalška, ki bi morala biti že vsaj med top sto na Forbesovi lestvici bogatih. Če bi bilo samo pol tega res, kar govorijo in pišejo mediji in ljudje na FB, bi …

Zdaj je postal vir zla še predsednik države Borut Pahor, ki nikoli ni bil del te politične opcije, prav tako kot nista bila ne Počivalšek in ne Kacin in še kdo. Kar težko verjamem, v kaj se je spremenila naša vsakodnevna komunikacija.

Če bi imeli orožje, kot ga imajo Američani, bi imeli državljansko vojno.

Učim, da se je treba obkrožiti s pozitivnimi ljudmi. To je pa težko, če je toliko sovraštva med ljudmi. Pravzaprav mi sploh ni treba brati toliko sovraštva vsak dan. Od tega me zelo boli želodec.

Za začetek bo najlažje odklopiti vse tiste, ki z vsakim postom/objavo širijo nestrpnost in negativizem in ki ne razumejo, da sovraštvo rodi samo sovraštvo.

Pa še eno kost za glodanje mečem vsem negativcem, ki hvalijo Švedsko in njihov svobodni sistem in grajajo vse nas … Danes se je vse spremenilo tudi na Švedskem. Cena je precej večja in višja kot pri nas, kjer smo že skoraj v Stalinovih časih, kot nekateri trdijo …