Neverjetno, v Sloveniji se je pojavil volk!

Neverjetno, v Sloveniji se je pojavil volk. V gozdu. Zato ljudje, ki vsak dan bolj rinejo v njegov habitat, predvsem pa kmetje, ki svojih živali ne znajo (nočejo) ustrezno zaščititi, zahtevajo preventivni masaker oz. pomor teh v Sloveniji zaščitenih živali.

Počutijo se neprijetno, ko jih vidijo, kako hodijo po gozdu (mislim, da je občutek neprijetnosti obojestranski). Občutijo duševne togote, ko jim ubijejo ovco, telička … Ne občutijo pa nobenih duševnih tegob, ko ovce in teličke priganjajo na transport v klavnico, niti ne občutijo nobene duševne tegobe, ko živijo na račun njihovih življenj, niti ne občutijo nobene duševne togote, ko recimo trikrat na dan jedo njihova trupla.

In zdaj se bodo ministri, ministrica in politiki v strahu za svoj stolček in popularnost, uklonili njihovim zahtevam, pomorili volkove in medvede, da bo lahko Gregor po gozdu hodil brez slabega občutka.

Volk in medved ne napadata ljudi, ljudje po drugi strani to počnejo zelo pogosto.

Ekipi POP TV-ja s Slakom na čelu pa za pravo dramo in senzacionalizem priporočam, da naredijo reportažo slovenskih hlevov, v kakšnem stanju in kako tam živijo živali, da spremljajo več ur in tednov dolge transporte živali v klavnice in potem dogajanja pred klavnico in v klavnici. Tako boste lahko dobili vsebino za grozljivko najhujše vrste in boste lahko upravičeno zgroženi nad tem, kaj ljudje v resnici smo.

Ne volkovi, ljudje.

Jadranka Juras

Vir. FB