Neposlušnost med materjo in sinom, vlomi, srna, prometni znak, glasna glasba …

Policijska črna kronika Policijske postaje Kamnik

4. 6. 2018
INTERVENCIJA V MEKINJAH
Policisti so v zasebnem prostoru obravnavali intervencijo, in sicer je prišlo do spora zaradi igralne konzole in neposlušnosti med sinom in materjo. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru, sledi tudi poročilo na Center za socialno delo.

POSKUS VLOMA V KIOSK
PP Kamnik je bila obveščena o poskusu vloma v kiosk na Ljubljanski cesti, in sicer je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod poškodoval zatiče na vratih trafike, vendar iz notranjosti ni ničesar odtujil. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

5. 6. 2018
VLOM V SKLADIŠČE NA MAISTROVI
Prejeto obvestilo o vlomu v skladišče na Maistrovi ulici v Kamniku, kjer je neznani storilec s silo telesa vlomil v skladišče in iz notranjosti odtujil dva puhalnika za listje, rezalnik žive meje in motorno žago. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POVOŽNJE DIVJADI
Na PP Kamnik se je zglasil občan in povedal, da je v naselju Koseze povozil srno in poškodoval vozilo. Občanu je bilo izdano obvestilo o odstopu ogleda prometne nesreče.

6. 6. 2018
RAZGRAJAL V LOKALU NA OBMOČJU DOMŽAL
Policisti so na območju Domžal obravnavali intervencijo na javnem kraju. Lastnik lokala je udaril gosta, ki ga je žalil, za roko pa je vlekel tudi zaposleno v lokalu. Kršitelj si je s kršitvijo prislužil globo zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru, prav tako ugotovljene kršitve po zakonu o omejevanju porabe alkohola.

7. 6. 2018
TRČIL V PROMETNI ZNAK
Na policijsko postajo je poklical občan in povedal, da je v industrijski coni Žeje z vozilom trčil v prometni znak in ga poškodoval. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po Zakonu v cestnem prometu.

TATVINA REGISTRSKE TABLICE
Na policijski postaji se je zglasil občan in prijavil tatvino registrske tablice, katero mu je neznanec odtujil iz parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

8. 6. 2018
POŠKODBA STEKLA NA VOZILU
Občanke je obvestila PP Kamnik o poškodbi stekla na vozilu, in sicer je neznani storilec udaril v rob zadnjega desnega okna parkiranega vozila tako, da se je to razbilo. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

9. 6. 2018
GLASNA GLASBA V VRHPOLJAH
S strani občana iz Vrhpolj smo bili obveščeni o glasni glasbi, in sicer je kršitelj že več ur zelo glasno poslušal glasbo in s tem motil nočni mir in počitek. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

10. 6. 2018
UGRIZ PSA
Občanka se je zglasila na policijski postaji in povedala, da jo je 10. 6. 2018 okoli 19. ure na poti na Sveti Primož ugriznil pes mešanec. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po Zakonu o zaščiti živali.

Dušan Hočevar
policijski inšpektor I
[email protected]

Policijska postaja Kamnik
Tomšičeva ulica 4
1241 Kamnik
01/830 31 80
[email protected]