Privoščite si nedeljsko politično kosilo

Na današnji dan vam ponujamo dve opciji za nedeljsko politično kosilo; eno bo bolj žlahtno, prijetno, domače in z odličnimi okusi ter usklajenimi vonjavami, drugo pa malo bolj trpko, grenko, za ljudi, ki jim ni mar, kaj in koliko dajo v usta, le da je drugačno, neusklajeno z vonji  ter z zmešanimi okusi, ki sicer ne pašejo skupaj, a pač po sili razmer morajo biti v jedeh.

Prijetno (pomladno) in usklajeno kosilo

Za začetek domača goveja juha s pridihom N.Si, za glavno jed priporočam odlično SDS pečenko, začinjeno z žlahtnimi aromami in začimbami SLS-a, za sladico pa malo jabolčne SNS pite. S tem kosilom boste zadovoljni vsi, ki prisegate na okusno in zdravo hrano ter mislite tudi na prihodnost.

Levo (z)mešano kosilo z bolj trpkimi okusi

Ljudje smo pač različni in nekaterim so bolj všeč bolj trpke jedi. Za njih predlagam SD juho, to sta prežganka ali (variantno) srbski pasulj z Levico, ob tem je potrebno uporabiti cenene začimbe Združene levice in sloge, za glavno jed ob tem pašejo vampi a-la Šarec, začinjeni z ne tako posrečeno mešanico začimb Bratušek (oboje ima okus po že videnem in prežvečenem), za sladico pa baklavo Desus, ki jo je zaradi presladkega penzijskega obliva z imenom 1000 evrov, potrebno nevtralizirati z mešanico grenčic SMC, Socialistične partije Slovenije in Solidarnosti.

Pa dober tek, ne glede na to, katero od obeh variant si boste izbrali za kosilo.

J.S.