Odpadki postajajo vse večji okoljski problem, ki ga lahko kot posamezniki rešujemo že na vsakodnevni ravni, kot skupnost pa svoj delček prispevamo na občinski čistilni akciji OČISTIMO DOMŽALE 2023, ki bo potekala 24. in 25. marca.

Skupaj bomo našo občino očistili nepravilno odloženih odpadkov in z izvedeno akcijo poskušali prispevati k okoljski ozaveščenosti, dolgoročno pa tudi k spremembam navad ljudi.

Občina bo vesela vsakogar, ki se ji bo pridružil in s svojo udeležbo prispeval k čistejši in lepši občini Domžale. Tudi v letošnjem letu se bodo v čistilno akcijo vključile vse krajevne skupnosti, ki bodo v sodelovanju s krajani, društvi, šolami in podjetji čistili na posameznih lokacijah.

V petek 24. marca se bo čistilne akcije udeležila domžalska županja, mag. Renata Kosec. Poleg tega bodo na ta dan čistile okolico osnovne šole, vrtci in nekatera društva. Čistilno akcijo bodo v petek začele tudi krajevne skupnosti Pšata Dragomelj in Ihan. Ostale krajevne skupnosti se bodo akciji pridružile v soboto.

Več informacij o lokacijah zabojnikov in zbirnih mestih lahko najdete TUKAJ

Spletno uredništvo