Že več kot pol leta sta še vedno pogrešani mama in hči iz Radomelj. 10-letna Julija in 52-letna Marija sta neznano kam izginili 3. novembra 2021, ko sta bili pred kratkim dopustom nazadnje opaženi v Kamniku.

Hči Julija Pogačar je visoka okoli 150 cm, srednje dolgih temnih rjavih las, njena mama Melisa Smrekar (prej Brumen) pa je visoka okoli 170 cm, suhe postave, ima črne do ramen dolge lase. Obe sta iz okolice Ljubljane, natančneje iz Radomelj.

Vir: Policij

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali izven urbanih območij.

Vir: Policija

Ker  z do sedaj izvedenimi ukrepi še vedno nista bili najdeni, ponovno naprošamo javnost za informacije. Policija naproša vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113, ali anonimni telefon 080 1200.

Spletno uredništvo