Levica bi naredila vse, da ne zmaga Janševa SDS

Ampak, kaj pa sploh lahko še naredijo – saj so že naredili vse! Že vrsto let formirajo instant politične stranke nekaj mesecev pred volitvami in preko medijev, ki jih imajo levičarji tako ali drugače večinsko v lasti, ljudi prepričujejo, da potrebujemo »nove obraze«.

In ljudje jim (žal) nasedajo, čeprav se vsakič po volitvah oz. izteku mandata izkaže, da zaradi tega Slovenija nazaduje na vseh področjih. Kar pomislimo na zadnje, ko je »slavila« stranka Mira Cerarja – tudi tisti, ki so ga takrat volili, priznavajo, da je bil to strel v koleno…

In če nadaljujem … Leva opcija je umetno sproducirala afero Patrija in jo pogreva vrsto let tik pred volitvami. In ljudje nasedajo … In da bo absurd še večji – povsem neupravičeno so obsodili in spravili v zapor Janeza Janšo, pod obtožbo, da je nekje na nekem neznanem kraju, neznanega dne, neznani osebi nekaj neznano obljubi l… In ljudje so nasedli … Kasneje so levičarji spoznali, da jih zaradi tega dejanja preveč dobivajo po prstih s strani evropskih institucij, še posebej, ker so s tem dejanjem vesoljnemu svetu dokazali, da je naše »neodvisno« sodstvo povsem levo… In so zato nekako uredili, da Janez Janša ni več v zaporu, a za moralno in tudi siceršnje povračilo tega gnusnega dejanja so gluhi …

In leva opcija je, ker so s tem računali na neuspeh in uničenje SDS-a in Janeza Janše, sproducirali tudi spor med N.Si in SDS. Šli so celo tako daleč, da je moral poslanec N.Si s svojim glasovanjem v Državnem zboru omogočiti, da bo leva opcija lahko še naprej delovala s svojim »stricem iz ozadja«. Ne samo, da gre tu za velika proračunska sredstva, ki jih dobiva predstavnik leve opcije in ki bi bila lahko namenjena za socialo ali pomoč ljudem, ki se s težavo preživljajo iz dneva v dan, meseca v mesec, ampak so omogočili levi hobotnici, da še vedno deluje dalje, s polno in sedaj celo s povečano močjo.

Pa še bi lahko našteval, a naj bo dovolj. Bodo ljudje tokrat spregledali? Ali pa bodo zopet nasedali npr. Jankoviču, ki grozi v medijih, da bo naredil vse, da ne zmaga Janez Janša? Kaj pa, če bi se Zoran Jankovič raje posvetil težavam, ki jih imajo njegovi sinovi (pa tudi on) zaradi osebnih stečajev, spornih finančnih transakcij itd. v aferi Stožice, pa če vrsto drugih spornih zadev bi se našlo? Aja, to ne gre, Jankoviča se naše (neodvisno levo) sodstvo ne sme dotikati, je levičar.

J.A