Temnolasa pevka Nuša Rojs je pred časom opozorila nase s hudomušno pesmijo Dvojka. Marsikdo je takoj ugibal, ali je bila pesem nemara namenjena gospodu Savršenemu.

Besedilo pesmi, ki je zelo barvito in igrivo, zagotovo podaja marsikakšen odgovor, je pa Nuša Mila kaj kmalu zamenjala za novega simpatičnega moškega, ki mu je ime Aljaž in je dosegel, da je Nuša plesala samo zanj.  Pesem Dvojka je nastala v sodelovanju z izjemno priljubljenim producentom Bojanom Šerugo, ki že več desetletij skrbi za hite tako slovenskih kot hrvaških izvajalcev.

Čeprav Nuša piše besedila svojih pesmi sama, je tokrat odpela besedilo, ki ga je napisal nekdo drug, ampak se je s tematiko takoj poistovetila. Na vprašanja portala Luksuz.net je Nuša Rojs odgovorila takoj.

Danes imajo ženske več priložnosti, da uresničijo svoje sanje. Ste imeli kdaj velike želje, sanje? So postale resničnost?

Imela sem velike sanje, da bi lahko pomagala vsem, ki potrebujejo pomoč. Da bi širila ljubezen in dobro voljo med vse ljudi. Zato sem želela postati prepoznavna in vplivna oz. ‘slavna’. Mislila sem, da moram imeti veliko denarja, veliko poznanstev in vplivnih ljudi, da bi lahko delala dobro in vplivala na življenja ljudi. Zdaj vem, da ne potrebujem denarja in poznanstev, da bi vplivala na ljudi in jim pomagala. Dovolj je že to, da se sama trudim biti boljša oseba in s tem tudi drugim za vzgled, da postanejo boljša verzija sebe.

Pa je to tudi najboljši, največji in najpomembnejši dosežek v življenju? Ali kaj drugega?

Mislim, da je največji dosežek v življenju ta, da znaš ceniti kar imaš. Da odkriješ in razviješ svoje talente. Da nesebično daješ oz. deliš svoj čas, denar, ljubezen, srečo …

Je ljubezen res najmočnejše čustvo, kar ga premore človek? Bi si upali trditi, da je na svetu več ljubezni kot jeze?

Kjer je veliko svetlobe je tudi veliko senc; velja sprejeti obe strani. Mislim, da je nekje 50/50. Kot dan in noč v različnih letnih časih. Včasih več, drugič manj, a ko pogledaš povprečje, tu nekje …

Se strinjate, da je za lepoto res treba trpeti? Ste bili kdaj v taki situaciji?

Ne. Lepota je v vsem, samo videti jo moramo. Če se nam kaj ne zdi lepo in želimo to spremeniti, zna priti do trpljenja, a zato temu ne morem reči, da je za lepoto treba trpeti – trpimo kvečemu pri spreminjanju stvari, zunanjega videza ali osebnosti.

Vir in več: https://www.luksuz.net/nusa-rojs-pravi-da-je-lepota-povsod/