Zagotovite si trajno neodvisnost od podražitev energentov

 

Fosilna goriva dražijo naš vsakdan in onesnažujejo okolje. Pri največjem dobavitelju električne energije, družbi GEN-I, so zato že pred leti svojim odjemalcem ponudili alternativo za oskrbo z elektriko – domače sončne elektrarne. Tokrat so v skrbi za svoje odjemalce in okolje naredili še en korak naprej – razvili so rešitev, s katero se boste gospodinjski odjemalci lahko izognili stroškom, ki so povezani z dražitvijo fosilnih goriv, hkrati pa boste varovali tudi okolje. To vam omogoča  Sončna skupnost, v kateri boste lahko najeli sončne panele.

S Sončno skupnostjo GEN-I do trajno nizkih stroškov

Odjemalci GEN-I, vajeni nizkih cen električne energije, si lahko s Sončno skupnostjo GEN-I tudi v prihodnje zagotovite elektriko, neodvisno od dražitev fosilnih goriv. Z najemom sončnih panelov skupnostnih sončnih elektrarn boste povezali svojo porabo s proizvodnjo sončne energije, postali energetsko samooskrbni in dolgoročno prihranili.  Vaš celoten strošek za oskrbo z električno energijo bo z vključitvijo v samooskrbno shemo, nižji od sedanjega računa za elektriko – tudi z upoštevanjem najemnine za panele.

Zagotovite si mesto v sončni skupnosti

Z vstopom v  Sončno skupnost GEN-I si  gospodinjski odjemalci rezervirate mesto za dolgoročni najem sončnih panelov, ki vam bodo omogočili prihranke in samooskrbnost z elektriko. Zanjo ne boste potrebovali svoje strehe, ne bo vam treba investirati v sončno elektrarno in skrbeti za njeno vzdrževanje. Že v letu 2022 bo za skupnostno samooskrbo zgrajenih 10 MW sončnih elektrarn, v naslednjih treh letih pa skupaj kar 100 MW. V uporabo jih bo dobilo 25 tisoč gospodinjstev, ki zaradi kateregakoli razloga ne morejo računati na lastno proizvodnjo elektrike.

Prijave do konca leta, prva elektrika za člane spomladi naslednje leto

Vsi, ki želite postati del Sončne skupnosti GEN-I, se lahko prijavite do konca leta 2021. S priklopom prve sončne elektrarne spomladi 2022 bomo aktivirali  500 članov, ki bodo od dneva aktivacije prejemali ugodnosti v obliki znižanega stroška za oskrbo z električno energijo. Ostalim bodo te pripadle s priklopom novih sončnih elektrarn. Gospodinjski odjemalci, ki se bodo prej prijavili v Sončno skupnost, bodo imeli prednost pri aktivaciji.

Sonce je naša skupna prihodnost

GEN-I s svojimi aktivnostmi za odjemalce še naprej utrjuje temelje zelene prihodnosti in tlakuje pot skupnostni samooskrbi, dostopni vsem. Pridružite se jim in si tudi vi zagotovite svoj košček sonca.

Sponzorirana objava