Kdo se boji se resnice? Šarec, Gale in Židan strahopetno zavrnili povabilo na Novo24 TV!

Glede na pristranske pritiske s strani nacionalne televizije na akterje domnevne afere z zaščitno opremo, so se na televiziji Nova 24TV odločili narediti tisto, kar se sicer pričakuje od TV Slovenije, ki ima 2200 zaposlenih in kamor se letno steka na desetine milijonov davkoplačevalskega denarja.
A levičarjem velikega formata ni do soočenj na drugih televizijah. Oni uporabljajo raje ”neodvisno” nacionalno TV in “neodvisni” POP TV. Tam kjer se blati “desne!

Novinarji Nove24TV so tako čez praznike raziskali ozadja poročanja RTV Slovenija in njihovih komentatorjev, poleg tega pa pridobili tudi podatke Zavoda za blagovne rezerve in celo pogodbe, ki jih je sklenil Zavod.

Očitno je, da so raziskovalni novinarji Nove24TV naredili svoje delo, zaradi česar so rep med noge že stegnili Marjan Šarec, ki se je za zajca izkazal še kot premier, ki se ni sposoben soočiti s težavami, pogum je izgubil tudi Ivan Gale, prav tako pa je nastop v oddaji že odpovedal Dejan Židan.

Le kam se je izgubil njegov partizanski duh, da se je treba boriti do konca?

Marioneta Šarec je glasen na družbenih obrežjih, Gale na nacionalni TV, Židan pa tam, kje je varno za njegovo reklamo. V oddajo Razkrito je bil povabljen tudi Ivan Gale, šef Splošne službe na Blagovnih rezervah, ki je vidno užival v nastopu v Tarči, kjer ga je voditeljica Erika Žnidaršič še spodbujala, naj pove, kako se njegova družina zaradi njegovega “pogumnega” dejanja oz. žvižgaštva sooča z grožnjami. Očitno si “upa” izdajati notranje informacije o nabavi pred celotno Slovenijo, nima pa poguma, da bi prišel v oddajo na Nova24TV.

Gale je sicer zavrnil povabilo, ker je izvedel, da bo razkrito poročilo vlade zanj uničujoče. Kaj v njem piše, pa bo jasno ob 20.10 samo na Nova24TV!

M. G.