Včeraj smo lahko zasledili objavo stranke Resni.ca, katere predsednik je Zoran Stevanović, v kateri se pohvalijo, da je stranka Desus popustila njihovim pritiskom in odrekla podporo vladi Janeza Janše.

 

Danes pa je stranka Desus objavila, da se odločno distancira od vseh aktivnosti v zvezi s Stevanovićem in njegovo stranko Resni.ca Kdo torej laže oziroma zavaja javnost?

Stranka Desus je ob tem na svojem Facebook profilu zapisala:

Stranka DeSUS se odločno distancira od vseh aktivnosti v zvezi z Zoranom Stevanovićem. Na vodstvo oziroma sedež stranke ni prišlo nikakršno povabilo na razgovore, prav tako ni nobene komunikacije v zvezi z organizatorjem protestov. Vsakršno povezovanje morebitnih razgovorov kogarkoli v imenu stranke DeSUS je zavajujoče in zlonamerno.
v pričakovanju razumevanja vas lepo pozdravljam
predsednik stranke DeSUS Ljubo Jasnič
Vir: Facebook
Medtem pa so se v včeraj na Resni.ca pohvalili:
Še ena v nizu malih zmag, ki tlakuje pot k veliki zmagi. #Desus je popustil našemu pritisku, odrekel podporo vladi, zahteval odstop in predčasne volitve!
Pripravite se … Poleteli bomo!
MOČ IN SVOBODA LJUDSTVU!

Nekdo v tem primeru ne govori resnice. Odločili smo se, da tej zadevi pridemo do dna in zato naslovili na obe politični stranki novinarska vprašanja, kajti javnost ima pravico vedeti, kaj je res in kaj ne.

O odgovorih vas bomo seveda obvestili.