Kdaj je LMŠ prehitela SDS?

Če bi verjeli Delu, bi nas moralo pričeti resno skrbeti za prihodnost Slovenije. Povsem v duhu medijev, ki so trdno v rokah levičarjev, nas že na današnji naslovnici prepričujejo, da Šarcu volivci odvržene puške, ki jo še vedno išče nekje v koruzi, sploh niso zamerili.

Šli so še celo dlje, saj trdijo, da je stranka LMŠ spet prehitela SDS. Za kakšno levičarsko norost gre, lahko vsak, ki ima vsaj tri koleščke v glavi, vidi sam.

Vladna koalicija, ki jo vodi Janez Janša, nas je izvlekla iz krempljev koronavirusa, v katerih bi bili še danes, če bi nam vladal Šarec.

Poleg tega nam vlada nudi številne ugodnosti za blažitev krize, čeprav to sploh ni bila njena dolžnost. Tudi podarjeni boni za koriščenje dopustov v Sloveniji niso bili nobena obveza vladajočih, pa so jih ljudem vseeno podelili.

Zato se sprašujem, ali smo Slovenci res tako neumni, da odličnega dela vlade ne vidimo, ali pa nam lažejo levičarski mediji. Vsaj pametnim je odgovor povsem jasen.

Ko bodo čez dve leti parlamentarne volitve, se bo izkazala resnica in takrat bodo SDS, NSi, Desus in SMC nagrajene za vse, kar so dobrega naredili za Slovenijo.

Vir: FB