Kakšen je ta novi župan?

Vitomir Cerar, ti sam zelo dobro veš kakšen je ta novi župan, da kar se z njim zmeniš nikoli NE drži.

Po mojem mnenju je ta župan še bolj nesposoben od Rebolja. Vsem, ki smo ga podpirali v predvolilni kampaniji je obrnil hrbet in vse tisto, kar je obljubljal se ni zgodilo. Tega župana si že izkusil na lastni koži. Ti lahko opišem sestanek z županom mojim odvetnikom in občinsko pravnico. Zadevo smo predstavili, da gre za več kot očitno protizakonito kategorizacijo naše ceste ter zahtevali, da občina kategorizacijo umakne z naših nepremičnin. Povedali smo, da cesta javno dobro obstaja samo zazidana je.

Župan je omenil mediacijo, kar je moj odvetnik zavrnil in rekel da je ta lahko le na relaciji sosedi- občina, ker so oni pozidali cesto. Rekli smo še, da naj občina usposobi cesto, ki je v njeni lasti ali poišče neko tretjo možnost. Župan Balažič je rekel, da bo poslal ekipo na teren, da bodo opravili meritve ter, da bo tudi on sam šel pogledat zadevo na teren. Župan nam je rekel, da bo občina potem vse skupaj preučila in nam sporočila odločitev.

NO, NAJ POVEM, DA NIČ OD TEGA, KAR JE ŽUPAN OBLJUBIL SE NI ZGODILO. Župan se je od te zadeve umaknil ter pooblastl g. Sašota Mikliča kateri mi je osebno na dom prišel sporočiti, da bo mediacija (mimo mojega odvetnika) ter, da me čaka podpis pogodbe in, da, če tega ne bom podpisal, potem še dolga leta NE bo asfalta. Moj odvetnik je bil ogorčen, kaj se gre občina, no potem pa je šla izsiljevalska komunikacija občine in mojim odvetnikom kateremu je občina sporočila, da je edina možnost mediacija.

In kdo vse je povabljen na mediacijo, sprva niso hoteli povedati potem pa so rekeli, da vsi deležniki. Moj odvetnik je rekel, da se nismo z županom menili o mediaciji ter o pogodbi in, zahteval,da naj jo občina vsaj pošlje v vpogled, da vidimo za kaj gre, ker drugače nima smisla, da se udeležimo mediacije.

No to možnost je pooblaščenec župana Sašo Miklič, ki je predstavljal občino zavrnil in rekel, da bomo pogodbo dobili v roke samo, če se udeležimo mediacije. Moj odvetnik mi je udeležbo na mediaciji odsvetoval… RESNICA !!!

P.s.
Objava na FB je originalna, sporočilo torej ni lektorirano.