Na FB je pred kratkim Iris Mulej, znana slovenska manekenka in fotomodel, objavila “jezno sporočilo”, ki bi morda utegnilo zanimati tudi bralce našega portala. Zato se je uredništvo odločilo, da ga objavi takšnega, kot ga je ona objavila na svojem FB “zidu”. Čas “kislih kumaric” pa še kar traja …

Ponavadi sem tiho, zdaj pa ne morem biti več! Moje ime spet vlačijo po medijih in poleg navajajo kup neresnic. Moj bivši partner Danijel Utješanović je bil ta teden v Dubrovniku aretiran zaradi razpečevanja droge. To je njegovo življenje njegova dejanja, zakaj se morajo mediji razpisati še o meni?!

Seveda, razumem da je javnosti postal znan zaradi mene, ampak zakaj mediji pišete poleg še kup neresnic!? Na primer to, da sem bankrotirala!? Od kje vam ta informacija dragi mediji? Ali ste jo preverili? Ali ste pač leni in po liniji najmanjšega odpora napišete tisto, kar ste od nekoga slišali, prebrali ali si je nekdo to zamislil itd. Te stvari se da vse lepo preverit. Pa naj vam jaz olajšam zadevo in povem, kako stvari dejansko stojijo.

S svojim S.P.-jem, ki sem ga odprla leta 2010 sem uspešno poslovala vse do 2013, ko sem začela zvezo z Danijelom Utješanovićem. No, takrat sem po njegovem nagovarjanju večino svojega manekenkega dela opustila, saj me je prepričeval, da bom od zdaj naprej delala za Filmski Festival Bled. Jaz sem v projekt seveda verjela in tudi finančno prispevala (razna poslovna kosila in sestanki z ekipo BFF, gorivo za poti po Sloveniji in tujini – in verjemite mi, ni jih bilo malo!, celo za registracijo novega znaka BFFestival sem jaz plačala itd).

Ker je zmanjšano število mojega manekenskega dela in zapravljanje denarja za neprofitni festival, prvič pripeljalo v slabo poslovanje tudi moj SP, mi je Utješanović predlagal naj ga zaprem, z že zgoraj omenjenim namenom, da bom od sedaj delala za festival. Tako sem svoj SP zaprla brez dolgov, brez kakršnihkoli terjatev, brez osebnega stečaja (kar sem tudi nekje v medijih zasledila) torej brez bankrota in sem tako kot vsak zaposlen državljan plačala vse prispevke in davek naši ljubi državi. Ne morem tudi mimo tega, da ste mediji Utjesanovica označevali kot “blejskega poslovneža”, le od kje vam ta ideja?

No, pa saj to vam niti ni za zamerit, mogoče vam je res dajal takšen vtis, ko se je naokoli vozil z mojim avtomobilom, (beli BMW, ki sem ga SAMA vsak mesec redno plačevala in leta 2014 sem lizing tudi v celoti poplačala), redno se je pojavljal ob meni na medijskih dogodkih in v presežkih razlagal o projektu Bled Film Festival, ki je bil dvakrat izveden po zaslugi, predanosti in trdemu delu ljudi, ki še dandanes NISMO dobili plačanega niti centa (to lahko tudi s svojim imenom potrdite spodaj v komentar, tisti ki vam je festival ostal dolžan)… velik del zasluge pa gre predvsem gospodu Šerbeđiji in pa zakoncema Đurič, Nikoli Koja, Assanteju itd., ki so projektu dali pomembno težo, da smo ga sploh lahko izpeljali.
Pa še nekaj nepreverjenih cvetk iz medijev, natančneje iz nova24tv (za prve tri bom zahtevala popravek ali opravičilo, ali pa se vam bo oglasil moj odvetnik g. Zoran Korenčan.
– moj “bankrot” smo že obdelali,
– ne potrebujem bogatega frajerja, da bi me financiral, v Sloveniji imam svoje stanovanje, kupila sem si svoj avto in takorekoč vse kar imam, sem si kupila sama,
– nisem Playboyeva zajčica! Slikala sem se za znan Pictorial celebrity v Playboyu (velika razlika!),
– Utješanović je nastopil v reklami poleg James Bonda preko moje veze, v njej sem nastopila tud jaz…gospod Šerbeđija tu ni imel nobene veze,
– film Alexandra, s katerim se je Utješanović nekaj časa hvalil in ga snemal v Dubrovniku je bil moj projekt, od mojega kontakta, scenarista iz Indije (od projekta sem seveda odstopila, ko sem prekinila zvezo z Utješanovićem).

Pa lep dan tudi vam!