Fotografski natečaj za najlepšo fotografijo poletja v Kamniku

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik na svojih družabnih omrežjih organizira fotografski natečaj za najlepšo fotografijo poletja v Kamniku.

Za najboljših šest fotografij iz kateregakoli bolj ali manj skritega kotička turistične destinacije Kamnika je namenjenih šest privlačnih nagrad, kjer je prva nagrada VIP panoramski polet z ultralahkim letalom.

Fotografija je lahko posneta na katerakoli turistični posebnosti Kamnika ali njegove okolice, tudi iz Velike planine, doline Kamniške Bistrice, Tuhinjske doline, Arboretuma Volčji Potok, Term Snovik in podobno.

Do 22. avgusta 2019 morajo sodelujoči v posebni aplikaciji na strani Visit Kamnik naložiti fotografijo, iz katere so jasno razvidne zanimivosti Kamnika ali okolice, fotografijo opisati, ji dodeliti oznako #visitkamnik in #welovekamnik ter slediti Facebook strani Visit Kamnik in Instagram profilu @visitkamnik.

Nagrajence bo določilo glasovanje Facebook uporabnikov v galeriji aplikacije na Facebook strani Visit Kamnik. Sodelujejo lahko vsi, ki pošljejo fotografijo, ne glede na kraj ali državo stalnega prebivanja.

Nagrajenci bodo razglašeni 23. avgusta 2019. Podrobnejša pravila so na voljo na Facebook strani Visit Kamnik.

Namen fotografskega natečaja je promocija Kamnika kot turistične destinacije v poletnem času. Na Zavodu za turizem, šport in kulturo Kamnik želijo tudi na ta način spodbuditi uporabnike družabnih omrežij k objavam povezanim s poletnimi aktivnostmi v Kamniku in tako dodatno izpostaviti Kamnik kot privlačno turistično destinacijo.

Najlepša fotografija po mnenju Facebook uporabnikov bo nagrajena z VIP panoramskim poletom z ultralahkim letalom nad Kamniško-Savinjskimi Alpami v organizaciji House of Adventures Slovenia.

Ostale nagrade pa so: nočitev na Veliki planini v eni od koč Združenja koč Velika planina, kosilo za dve osebi v Gostilni Repnik, dve karti za celodnevno kopanje v Termah Snovik, dve karti za obisk parka Arboretum Volčji Potok in dva koktajla v Slovenia Eco Resort.

Sodelujte v foto natečaju »Poletje v Kamniku«!

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik