Facebook skupina, ki je bila domoljubno naravnana in jo je družila skupna podpora trenutni vladi pod vodstvom Janeza Janše, je ukinjena.

 

Gibanje v podporo vladi Janeza Janše je bila za spletno policijo očitno preveč domoljubna. Vsebine o delu vlade, resnica in ne zavajanja, ki smo jih vsakodnevno deležni preko medijev, je očitno sporna.

Skupina, v kateri so negativno oziroma žaljivo pisali le tisti, ki vlade niso podpirali, je bila ena bolj kulturnih skupin.

Zanimivo, da vse tiste skupine, kot so Resni.ca, Maske dol civilna iniciativa in podobne, kjer se širi sovražni govor, kjer se piše o zarotah s cepivi, kjer se javno piše, da je virus svetovni nateg… pa še naprej objavljajo, žalijo in poneumljajo ljudi!

Demokracija je na Facebooku neznani izraz, saj vse, kar je v podporo vladi cenzurirajo, na drugi strani pa ni pomembna vsebina, sovražnost in zmerjanje, da je le usmerjena v pravo smer.

Vse, ki ste sledili skupini, vam ustanovitelji skupine sporočajo, da bodo bili bitko, da skupino aktivirajo nazaj. V vmesnem času pa je tu povezava do nove, začasne FB skupine: GIBANJE VSEH DOMOLJUBOV IN PODPORNIKOV JJ